BIST 9.066
DOLAR 32,38
EURO 34,97
ALTIN 2.325,77
HABER /  GÜNCEL

Kato dağında skandal PKK töreni!

BDP'lilerle PKK'lıların yol kesme sırasında karşılaşma ve kucaklaşmasından sonra bir başka skandal da Kato dağlarında yaşandı.

Abone ol

Kato dağlarında operasyonlarını sürdüren güvenlik güçleri tarafından öldürülen 7 teröristin cesedi kendilerini Sivil İnsiyatif olarak adlandırılan gruba teslim edildi.

Kato dağlarında bulunan Laleş Yaylasında yaşandığı ileri sürülen skandalda, PKK'lı teröristler, güvenlik güçleri ile girdiği çatışmalarda ölüp, çatışma alanından kaçırdıkları terör örgütü üyesi arkadaşlarını kendilerini Sivil İnsiyatif olarak adlandırılan kadın ve yaşlılara teslim ettiler.

ÖPÜŞMEDEN SONRA CESET TESLİMİ 

Teröristler tarafından el yapımı sedyelerde getirilen terörist cenazeleri Sivil İnsiyatif grubuna kendi teslim edildi. Teslim sırasında PKK'lı teröristler alkış tutarken teslim alan grup da terör örgütü elebaşısı lehine sloganlar attı. Bu görüntüler de kayıtlara BDP vekillerin PKK'lılarla kucaklaşmasının ardından ceset teslim skandalı olarak geçti. 

1.20120913125950.jpg

2.20120913130009.jpg
Dün ilçe merkezine getirilen cenazeler ilçe girişinde güvenlik güçleri tarafından kesildi. Cenazeleri vermek istemeyen grupla asker arasında taşlı sopalı çatışma yaşandı. Alınan terörist cenazeleri otopsi işlemleri için Malatya Adli Tıp kurumuna gönderildi.

PKK'ya yakın internet sitesi Fırat Haber Ajansının sitesinde yayınlanan fotoğrafların Beytüşşebap ilçesine 2 km uzaklıkta bulunan Laleş yaylasında çekildiği ileri sürüldü