BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,16
HABER /  DÜNYA

Katliamdan dakikalar önce çekildi!

'The Dark Knight Rises'ın gösteriminde hayatını kaybeden muhabir, twitter'dan bu son kareyi paylaştı.

Abone ol
ABD'nin Denver kentinde "Batman" üçlemesinin son filmi 'The Dark Knight Rises'ın gösteriminde hayatını kaybeden kurbanlardan biri olan Jessica, filmi beklerken başına geleceklerden habersiz, heyecanını Twitter üzerinden arkadaşlarıyla paylaşıyordu.
 
ABD'nin Teksas eyaletinde bir televizyonun spor servisinde stajyer muhabir olarak çalışan Jessica Ghawi, Colorado eyaletinde Denver kentinin Aurora bölgesinde "Batman" filminin ilk gösterimine gitmek için bilet aldı.
 
"Century 16" adlı sinema salonunda, sosyal paylaşım ağı Twitter üzerinden, bir arkadaşıyla film öncesi heyecanını paylaştı. Ancak genç kız bu tweet'ten dakikalar sonra katliamın kurbanı oldu.
 
Kanada'nın Toronto kentinde 5 Haziran'da bir alışveriş merkezine düzenlenen bir saldırıdan kıl payı kurtulmayı başaran stajyer muhabir Jessica Ghawi'nin şansı bu kez o kadar yaver gitmedi. Genç kızın annesi ve kardeşi, Jessica'nın katliamda hayatını kaybettiğini açıkladı.
 
Teksas'ta bir televizyonda çalışan Jessica Ghawi, Twitter'da Jessica Redfield ismini kullanıyordu. Twitter'da Jessica Redfield hesabına girenler son mesajın saldırıdan dakikalar önce atıldığını görüyor. 
 
Jessica Ghawi son mesajında "Film 20 dakika sonra başlıyor" şeklinde heyecanını dile getiriyor.