BIST 10.192
DOLAR 32,36
EURO 34,66
ALTIN 2.393,75
HABER /  GÜNCEL

Katilini ailesi tanıştırmış!

Kendisinden ayrılmak isteyen Karin Sucu’yu öldürdükten sonra intihar eden Gazaros Muratçıoğlu’nun, aileler vasıtasıyla genç kızla tanıştığı öğrenildi.

Abone ol

İNTERNET HABER- Kendisinden ayrılmak isteyen Karin Sucu’yu öldürdükten sonra intihar eden Gazaros Muratçıoğlu’nun, aileler vasıtasıyla genç kızla tanıştığı öğrenildi. İlişkileri 1.5 ay sürmesine rağmen Muratçıoğlu’nun ayrılığı kabullenemediği belirtildi.

Habertürk'ten Tülay Şubatlı'nın haberine göre İstanbul'un Şişli İlçesi’nin Kurtuluş semtindeki bir kuyumcuda çalışan 28 yaşındaki Gazaros Muratçıoğlu tarafından öldürülen 26 yaşındaki Karin Sucu’nun yalnızca 1.5 ay süren bir beraberliğin kurbanı olduğu anlaşıldı.

İLİŞKİLERİ 1.5 AY SÜRDÜ

3 gün önce Ortaköy’deki bir kafede Gazaros Muratçıoğlu ile tartışan Karin Sucu, bir taksiye atlayıp yaşadığı Kurtuluş semtine kaçmıştı. Ayrılığı bir türlü kabullenemeyen Muratçıoğlu ise peşinden gittiği Sucu’yu taksiden iner inmez tabancayla başından vurduktan sonra intihara kalkışmıştı. Ağır yaralanan katil zanlısı gencin de tedavi gördüğü hastanede dün beyin ölümü geçrekleşti. İkilinin aileleri vasıtasıyla tanıştıkları öğrenildi.

AİLELER TANIŞTIRDI

Evlendirilmek üzere tanıştırılan gençler, birbirlerini tanımak için bir süre birlikte zaman geçirdi. Ancak 1.5 aylık beraberlikten sonra Karin Sucu geçtiğimiz temmuz ayında “Kafalarımız uyuşmuyor, olmuyor” diyerek ilişkiyi sona erdirdi. Yolları 1.5 ay önce ayrılmasına rağmen Gazaros Muratçıoğlu, ayrılığı bir türlü kabullenemedi. Karin Sucu’nun peşini bırakmayan Muratçıoğlu’nun, genç kızı sürekli telefonla arayarak ya da yolunu keserek taciz ettiği iddia edildi. Arkadaşları, Muratçıoğlu’nun daha önce de yolunu kestiği Sucu’ya “Sensiz olmuyor, yapamıyorum” dediğini ancak genç kızın bunu kabul etmediğini söyledi.

Öldürülmeden yaklaşık 1 saat önce katil zanlısını şikayet etmek için Arnavutköy Polis Merkezi’ne giden Sucu'ya “İlçenizdeki emniyet amirliğine başvurmanız gerekiyor” denilmesi üzerine evine döndükten sonra eski sevgilisi tarafından vurulduğu da iddialar arasında.

‘MESAFELİ OLMAK İYİDİR’

25 yaşındaki Karin Sucu’nun öldürülmeden 2 gün önce Facebook’taki sayfasında paylaştığı yazı dikkat çekti. Sucu, paylaşımında “İnsanlarla mesafeli olmak iyidir. Gereksiz pişmanlıklar, vefasızlıklar, nankörlükler yaşamazsın” dedi.