BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,83
ALTIN 2.415,85
HABER /  GÜNCEL

Katili Gizem'i öldürdükten sonra bakın ne yapmış!

6 yaşındaki Gizem'i öldüren katil zanlısı özel güvenlik olarak çalışıyor. Zanlı cinayetten sonra bir de aileyle arama çalışmalarına katılmış.

Abone ol

6 yaşındaki Gizem'i öldürüp cesedini kanala atan katil zanlısı, aileyle birlikte arama çalışmalarına da katılmış.

Bir sitede özel güvenlik görevlisi olarak çalışan katili mobese görüntüsü yakalattı. Görüntüyü izleyen zanlı herşeyi itiraf etmek zorunda kaldı. Bu arada katil zanlısını hiçbir avukat savunmak istemiyor.

6 yaşında öldürülen küçük Gizem'in cinayetiyle ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Gizem'in bulunması için alarma geçen Adana polisi, Akdeniz Ailesi'nden çok sayıda kişinin ifadesini aldı. Bir yandan da mobese kameraları ve işyeri kameralarının kayıtları büyüteç altına alındı.

KIRMIZI RENKLİ OTOMOBİL 

Gizem ile aynı sokakta oturan önceden sorguladıkları akrabaları S.A.'nın kırmızı renkli otomobili olduğunu bilen özel ekipte görevli polisler, görüntülerde, Fuar Alanı kavşağından geçerken dikkatlerini çeken kırmızı renkli bir otomobilde ayrıntılı incelemede Gizem'e benzeyen bir kız çocuğu olduğunu fark etti.

Gizem Akdeniz 6 yaşında Adana cinayet.png6 YAŞINDAKİ GİZEM AKDENİZ BÖYLE BULUNDU

Gizem için sadece Adana değil Ankara polisi de alarma geçti. Arka arkaya gelen çocuk cinayetlerinin son kurbanı küçük Gizem oldu.




MOBESE GÖRÜNTÜSÜNÜ İZLEYİNCE İTİRAF ETTİ

Bunun üzerine polis, daha önce iki kez ifadesini aldıkları Gizem'in akrabası 20 yaşındaki S.A.'yı dün gece tekrar sorguladı. Şüphelerin üzerinde yoğunlaştığı S.A., mobese görüntüleri kendisine gösterilince cinayeti itiraf etmek zorunda kaldı, Gizem'in de intikama kurban gittiği ortaya çıktı.

spi̇ker-ağladi.jpg
ÜNLÜ SPİKER FERYADA DAYANAMADI


müge-anli-ağladi.jpg
MÜGE ANLI İZLEYİNCE AĞLAMAYA BAŞLADI


Aynı gün içinde iki kara haber aldık. 4 gündür kayıp olan Umut da ölü bulundu. Müge Anlı canlı yayında o görüntüyü izleyince ağladı

BIÇAKLAMIŞ, BOĞMUŞ, YAKMIŞ...

Gözaltına alınan S.A.'nın ifadesi üzerine merkez Çukurova İlçesi, Kabasakal Mahallesi Rüzgarlı Tepe mevkiine giden polis ekipleri, Gizem'in bıçaklanmış, boğulmuş ve yakılmış durumdaki cesedini buldu. İşkenceyle öldürüldükten sonra yakılan Gizem'in cesedi, olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

İNTİKAM İÇİN ÖLDÜRDÜ AİLEYLE ARAMALARA KATILDI

Hunharca işlenen cinayetin şüphelisi S.A.'nın Gizem'in ablası Gamze'yle evlenmek istediği, ailenin buna ısrarla karşı çıkması üzerine öfkeye kapılıp, intikam amaçlı minik kızı kaçırıp, öldürdüğü öğrenildi. Polis, cinayet şüphelisi S.A.'nın şüphe çekmemek için cinayetten sonra evde kıyafetini değiştirip aileyle birlikte arama çalışmalarına da katıldığı detayına ulaştı.

KIYAFETİNDE SPERM İZİ ARANDI

Polis, katil zanlısı S.A.'nın olaydan sonra temizleyip kırmızı renkli otomobilde bıraktığı bıçak ile evindeki cinayet sırasında üzerinde bulunan kıyafette ayrıntılı DNA incelemesi başlattı. İncelemede S.A.'nın kıyafetinde sperm izi de arandığı öğrenildi.

ABLASI YERLERE YIKILDI

Acı haberi alan Akdeniz Ailesi, Adlı Tıp Kurumu'na akın etti. Gizem'in katil zanlısının evlenmek istediği ablası Gamze, sinir krizleri geçirip, kendini yerlere attı. Evlat acısıyla yıkılan baba Mustafa Akdeniz, gözyaşlarına boğulan çocuklarına sarılıp, sakinleştirmeye çalıştı.

Acılı abla Gamze Akdeniz, cinayet şüphelisine lanet yağdırıp, "Onu kendi ellerimle öldüreceğim. Kardeşimin suçu neydi? Ona nasıl kıydı?" diyerek ağıtlar yaktı.

Gizem akdeniz ailesi.png

GÖZYAŞLARI İÇİNDE GÖMÜLDÜ

Gizem'in cenazesi, Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemlerin ardından ailesine teslim edildi. Morgdan küçük kızın cenazesini alan annesi Hatice, babası Mustafa, ablaları Gamze, Emine ve Zehra Akdeniz ile yakınları cenazeyi beklerken sinir krizi geçirdi.

Evinin önünden Kabasakal Mezarlığı'na götürülen Gizem'in cenazesi, burada kılınan namazın ardından gözyaşları içerisinde defnedildi. Cenaze törenine, ailenin yakınları ile Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de katıldı.

AVUKAT BULAMIYOR

Öte yandan Adana Barosu Başkanı Mengücek Gazi Çıtırık, katil zanlısı S.A. için Baro’dan avukat talep edildiğini, 41 avukatın katil zanlısını savunmak istemediğini açıkladı. Çıtırık, bunun üzerine zorunlu olarak Baro Yönetim Kurulu üyesi avukat Ahmet Faruk Ulaş’ın, katil zanlısının sorgusuna katıldığını bildirdi.

BÖYLELERİNİ ASMAK LAZIM

adana-gizem-akdenizin-katili.jpg

Bir sitede özel güvenlik görevlisi olarak çalışan 25 yaşındaki S.A.’nın sorgusu tamamlandı. Adana Barosu’ndan görevlendirilen avukat nezaretinde ifade veren S.A., geniş güvenlik önlemleri altında Adana Emniyet Müdürlüğü’nden çıkartıldı. Çelik yelekli olarak zırhlı araca bindirilen cinayet şüphelisi, olası linç girişimine karşı toplam 100 polis tarafından korundu.

gizem-akdeniz-katili,-adana-cinayet.jpg

Adli Tıp Birimi’nde sağlık kontrolünden geçirilen S.A., araca bindirilirken çevrede toplananlar da tepki gösterdi. "Böylelerini asmak gerek, hükümet her türlü kanunu çıkartıyor, bu gibi adamlar için idam kararını da çıkartsınlar" diye bağırarak S.A.’ya saldırmak isteyenleri polisler engelledi.

AZ DAHA LİNÇ EDİLİYORDU