BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Katil kocanın akıl almaz oyunu!

Aksaray'da işlenen kadın cinayetinin ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı.

Abone ol

Aksaray'da cinayete kurban giden Elif G'nin 10 Mayıs'ta öldürüldüğü, şüpheli F.G'nin cinayeti gizlemek için eşine ait telefondan eşinin yakınlarına ''Ben eski sevgilimle kaçıyorum. Beni merak etmeyin'' diye mesaj attığı tespit edildi.

Aksaray'da işlenen kadın cinayetinin ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Cinayete kurban giden genç kadın Elif G'nin (26) 10 Mayıs'ta eşi F.G tarafından boğularak öldürüldüğü belirlendi.

Şüpheli F.G'nin Elif G'nin cesedini karton bir televizyon kolisine koyarak, kiraladığı araçla Mamasın Barajı Mevkisi'ne götürdüğü ve burada üzerine benzin döktükten sonra yakarak gömdüğü öğrenildi.

F.G'nin cesedi gömdükten sonra eşine ait telefonla, eşinin kız kardeşine mesaj yollayarak, Elif G'nin başka bir erkekle kaçtığı izlenimi uyandırmaya çalıştığı belirtildi.

Elif G'ye ait telefon kayıtlarını inceleyen polis, cinayet şüphelisi F.G'nin attığı mesajda ''Ben eski sevgilimle kaçıyorum. Beni merak etmeyin'' yazdığını tespit etti.

Öte yandan ailevi sorunları nedeniyle 2010 yılı Temmuz ayında Elif G'nin, 2011 Haziran'da ise eşi F.G'nin ilaç alarak intihara teşebbüs ettiği öğrenildi.

Cinayetle ilgili F.G'nin 16 yaşındaki kardeşi F.G'nin de gözaltına alındığı bildirildi.

Aksaray'da kocasının kayıp olarak bildirdiği genç kadının cesedi, yakıldıktan sonra gömüldüğü boş arazide bulunmuş, ''Eşim kayıp'' başvurusunda bulunan koca, gözaltına alınmıştı.

HEM TECAVÜZ ETTİ HEM DE...

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Samsun 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi, Serkan Keleş'in (35), 17 yaşındaki G.S.'ye tecavüz ettiği iddiasıyla yargılandığı davayı önceki gün karara bağladı. G.S., 6 aylık şikâyet süresini geçirdiği için sanık hakkındaki cinsel istismar suçlaması düştü.

Ancak Keleş, konut dokunulmazlığını ihlalden 1 yıl 15 gün hapis, G.S.'nin babası ve kardeşini dövmekten de 2 bin 400 TL para cezasına çarptırıldı.

BABA VE OĞLUNA PARA CEZASI

Sanığı döven kızın babası Mehmet S. (48) ve ağabeyi Mustafa S.'ye (20) ise toplam 3 bin TL ceza verildi. İlkadım ilçesinde yaşayan G.S., Mart 2011'de evli ve 3 çocuk babası Serkan Keleş ile arkadaş olmuş, iddiaya göre kendisini bekâr olarak tanıtan sanığın tecavüzüne uğramıştı.

TACİZCİ NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Ekişehir'de tramvayda kadın ve çocuklara elle tacizde bulunduğu öne sürülen alkollü bir kişi, tramvayda bulunan bir kadın tarafından biber gazı sıkılarak etkisiz hale getirildi. Kimliği belirsiz tacizci, görevlilerin tramvay kapılarını açmasını fırsat bilerek kaçtı.

Arifiye Mahallesi İki Eylül Caddesi Taşbaşı Çarşısı yakılarında saat 15.30 sıralarında meydana gelen olayda, iddialara göre Otogar-Yunus Emre Devlet Hastanesi seferini yapan tramvay içerisinde kimliği belirsiz bir kişi alkolün de etkisiyle 35-40 yaşlarında bir kadınla yanında bulunan 13-14 yaşlarındaki kızı ve 30 yaşlarındaki bir kadına elle tacizde bulunmaya kalkıştı. Görgü tanıklarına göre 30 yaşlarındaki kadın, çantasından çıkardığı biber gazını kendisinin ve diğer kadın ile kızının saçlarını okşamaya kalkan 20-25 yaşlarındaki tacizcinin yüzüne doğru sıktı. Tacizci ile kadınlar arasında tramvay içerisinde kısa süreli arbede yaşandı.

Biber gazından diğer yolcuların da etkilenmesi üzerine tramvayı kullanan vatman, kapıları açıp tramvayı durdurdu. Kapıların açılmasını fırsat bilen kimliği belirsiz tacizci tramvaydan inip kaçtı.

Şüpheliden şikayetçi olduklarını belirtilen 2 kadın ile 13-14 yaşlarındaki kız çocuğu Polis Merkezi'ne götürüldü. Polisler mobese ve çevredeki işyerlerinin güvenlik kamerası görüntülerini izleyerek kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.
 

GAZLI İÇECEKLE AĞRI KESİCİ İÇİNCE...

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Aydın'ın Söke İlçesi'nde, evlilik hazırlığı yaptığı öğrenilen 21 yaşındaki Gaye Deniz, boynundaki ağrı için bir gazlı içecekle birlikte içtiği ilacın ardından fenalaşması üzerine, kaldırıldığı hastanede 3 gün sonra yaşamını yitirdi.

Söke'deki bir seramik fabrikasında çalışan Gaye Deniz, geçen pazar günü ziyaratine gittiği Didim İlçesi'ndeki bir yakının evinde, saat 17.00 sıralarında, boynundaki ağrı nedeniyle kolayla birlikte kas gevşetici ilaç içti. İlacı içtikten bir süre sonra midesi bulanıp fenalaşan Deniz, Didim Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Nefes borusunun tıkanması nedeniyle beynine oksjijen gitmediği belirlenen genç kız, buradaki ilk müdahalenin ardından Söke-Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. İki ay sonra yapılacak düğününün hazırlığında olduğu öğrenilen talihsiz genç kız, yoğun bakım ünitesine alındı. Doktorların müdahalerine rağmen ertesi gün, Deniz'in beyin ölümü gerçekleşti. Makineye bağlanan Deniz, dün gece yaşamını yitirdi. Genç kızın cenazesi kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

Deniz'in hastane önünde umutla bekleyen ailesi, yakınları ve nişanlısı Musa Binici acı haber üzerine gözyaşlarına boğuldu. Deniz'in cenazesinin ailesini oturduğu Söke'ye bağlı Özbaşı Köyü'nde, yarın toprağa verileceği öğrenildi.