BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Kartalın Milli kale hasreti

Millilerin Romanya ile yapacağı karşılaşmada, Beşiktaş'ın hasreti bitiyor.

Abone ol

(A) Milli Futbol Takım'ın 22 Ağustos Çarşamba günü Romanya ile yapacağı özel maç Beşiktaş açısından da büyük önem taşıyor.

Millilerin Romanya ile yapacağı karşılaşmada, Beşiktaşlı kalecilerden Rüştü Reçber veya Hakan Arıkan'dan birinin görev alması halinde siyah-beyazlı takımın milli kaledeki hasreti bitecek.

Son yıllarda kalesini yabancı kalecilere emanet eden, ancak teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın takımın başına gelmesiyle kalede radikal bir adım atarak yerli kalecilerle yeni sezona giren Beşiktaş, 7.5 yıl sonra milli takım kalesinde de kendi file bekçilerini görmenin gururunu yaşamaya hazırlanıyor.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in, Fenerbahçeli kaleci Serdar Kulbilge'nin yerine Rüştü veya Hakan'a görev vermesi halinde siyah-beyazlı bir kaleci 7.5 yıl aradan sonra milli takım kalesini koruyacak.

Beşiktaşlı kaleciler Rüştü ve Hakan daha önce başka takımlarda forma giyerken milli takım kalesini korumuştu. Rüştü-Hakan ikilisi Beşiktaş forması altında bu sezonun başında başarılı performans ortaya koyarak bu sefer siyah-beyazlı renklerle milli takıma davet edildiler. Rüştü ve Hakan 22 Ağustos Çarşamba günü Romanya karşısında forma giyerse uzun bir aradan sonra Beşiktaşlı bir kaleci milli takım kalesinde yer alacak.