BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  SPOR

Kartalın BOMBASI

Beşitaş, Dpric'ten vazgeçti. Ama transfer dönemini boş geçmedi. Yeni bir bomba patlattı...

Abone ol Dino Dpric'le, önce anlaştı dendi, arkasından Beşiktaş kulübü vazgeçtiğini açıkladı. Dpric defterini dün kapayan Beşiktaş, şimdi bir son dakika transferi gerçekleştirdi. Hem de Dpric'in takımından bir futbolcuyla...

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner, Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımında forma giyen 23 yaşında ve 1.91 metre boyundaki Gordon Schildenfeld ile sözleşme imzaladıklarını söyledi.

ANLAŞMA ANTALYA'DA TAMAMLANDI
Öner, kulüp başkanı Yıldırım Demirören ve futbol takımı genel menajeri Sinan Engin'in, Dinamo Zagreb'in kampta bulunduğu Antalya'da transfer çalışmalarını tamamladıklarını ve Schildenfeld ile sözleşme imzalayarak, uzun süren savunmacı arayışlarını sonlandırdıklarını kaydetti.

GORDON SCHİLDENFELD
1985 doğumlu olan Hırvat futbolcu, 1.91 cm boyunda ve savunmanın ortasında görev yapıyor. 16 yaşındayken A takıma kadar yükselen Schildenfeld, 1 senedir D.Zagreb'de forma giyiyor.

Alman asıllı futbolcu, kariyerine HNK Šibenik takımında başlarken, geçtiğimiz yıl kontrat bitiminde D.Zagreb'e transfer oldu. 18 Mart 1985 doğumlu futbolcu, 21 yaş altı Hırvat Milli takımında da forma giyiyordu.