BIST 10.471
DOLAR 32,74
EURO 35,08
ALTIN 2.448,88
HABER /  GÜNCEL

Kartal'ı 2. turda zorlu rakipler bekliyor

UEFA Avrupa Ligi’nde 2.’liği garantileyen Beşiktaş’ın muhtemel rakipleri de büyük oranda belli oldu.

Abone ol

Şampiyonlar Ligi’nde grup maçları önceki akşam oynanan karşılaşmalarla sona ererken, UEFA Avrupa Ligi’nde 2.’liği garantileyen Beşiktaş’ın muhtemel rakipleri de büyük oranda belli oldu. Grubunda bir maçı kalmasına karşın birincilik şansı bulunmayan siyah-beyazlıları üst turda güçlü rakipler bekliyor.

2. torbada yer alacak Kartal’ın muhtemel rakipleri arasında Devler Ligi’nde en iyi üçüncüler arasında yer alan S.Moskova, Braga, Ajax ve Twente ile UEFA Avrupa Ligi’nde grup maçları tamamlanmadan liderliği garantileyen B.Leverkusen, S.Lizbon, CSKA Moskova, Zenit, Stuttgart, Liverpool yer alıyor.

BU 10 takımın yanı sıra UEFA Avrupa Ligi’nde haftaya oynanacak son maçların ardından 5 ekip daha muhtemel rakipler arasına girecek. Manchester City, Villarreal, D.Kiev, PSV ve PSG grupları lider bitirme şansı en yüksek olan takımlar olarak dikkat çekiyor..

Statü gereği kendi grubunu lider bitiren Porto ile eşleşmesi mümkün olmayan siyah-beyazlıların 2. turdaki rakibi 17 Aralık’ta Nyon’da çekilecek kurada belli olacak. 3. tur eşleşmeleri de aynı gün belli olacak.

YUSUF İLAÇ OLUR

Kasımpaşa, Beşiktaş’ta şans bulamayan Yusuf’a resmen talip. Futbol şube sorumlusu Süha Sidal, Yusuf ile ilgili ne futbolcunun kendisiyle ne de Beşiktaş’la bir transfer görüşmesi yapmadıklarını belirterek “İhtiyacımız olan, deneyimli bir futbolcu. Yusuf’un Kasımpaşa forması giymesinden gurur ve keyif duyarız” dedi.

FERRARİ YOK, Q7 BELİRSİZ

Ligde bugün Eskişehir’le karşılaşacak olan Beşiktaş hazırlıklarını tamamladı. Dünkü idmana Yusuf, Fatih, Rüştü, Ekrem, Onur, Nihat ve Bobo katılmazken Nobre ayrı çalıştı. Sivok ve Ferrari, bugün kesin yok, ancak Q7’nin durumu belirsiz.