BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  SPOR

Kartal Moskovada yüksek uçacak

Ligde kötü günler geçiren Beşiktaş, yeniden doğuş için bugün Rusya'da CSKA Moskova karşısına çıkıyor.

Abone ol

Süper Lig'de 6 haftada sadece bir galibiyet alabilen, Avrupa'daki ilk maçında da Manchester United'e evinde mağlup olan Kartal, 'diriliş' gözüyle baktığı CSKA sınavından galibiyetle ayrılarak, yükselişe geçmeyi hedefliyor.

İlk maçında Almanya'nın Wolfsburg takımına yenilen CSKA Moskova'nın da Beşiktaş gibi grupta puanı yok. Luzhniki Stadı'nda saat 19:30'da başlayacak olan mücadeleyi İspanyol hakem Manuel Enrique Mejuto Gonzalez yönetecek.

GOL ORUCUNU BOZACAK MI?

Hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başlayan Kartal, ayrıca bu zorlu karşılaşmada gol orucunu bozmanın planları içinde. 462 dakikadır rakip ağları sarsamayan Beşiktaş'ta gözler forvet oyuncularının üzerinde olacak. Bu arada siyah- beyazlıları en çok korkutan konulardan biri sakatlık. Luzhniki Stadı'nın zeminin suni çim olması sakatlık riskini artırırken, futbolcularını zemine alışabilmeleri için iki gün önceden Rusya'ya gidildi. Bu durum Denizli'yi bir hayli endişelendiriyor.

İLK 11

Siyah-beyazlı takımın yarınki mücadeleye Hakan, Ekrem, Sivok, Ferrari, İbrahim Üzülmez, Serdar Özkan, Ernst, Fink, Tello, Tabata, Bobo 11'i ile çıkması bekleniyor.