BIST 10.083
DOLAR 32,41
EURO 34,75
ALTIN 2.433,26
HABER /  DÜNYA

Kartal milli arayı boş geçirmeyecek

Beşiktaş, Hajduk Splitt takımıyla karşılaşacağı özel maç için bugün Hırvatistan’ın Splitt şehrine gitti.<br/>Milli takım maçları sebebiyle l...

Abone ol

Beşiktaş, Hajduk Splitt takımıyla karşılaşacağı özel maç için bugün Hırvatistan’ın Splitt şehrine gitti.
Milli takım maçları sebebiyle lige verilen arayı Hırvatistan’da 2 günlük kamp yaparak değerlendirecek olan siyah-beyazlılar, burada Hajduk Splitt takımı ile de özel bir maç yapacak.
Beşiktaş’ın, Hırvatistan’da oynanacak Hajduk Splitt maçı kafilesinde şu futbolcular yer alıyor: “Cenk Gönen, Günay Güvenç, Emre Metin, Necip Uysal, Gökhan Süzen, Bruno Dentinho, İbrahim Toraman, Pedro Franco, Michael Eneramo, Serdar Kurtuluş, Manuel Fernandes, Uğur Boral, Ramon Motta, Mehmet Akgün, Filip Holosko, Ömer Şişmanoğlu, Sezer Öztürk, Julien Escude.”

OĞUZHAN VE İSMAİL YOK
Siyah-beyazlılarda milli takımda bulunan futbolcuların yanı sıra tedavisi devam eden Oğuzhan Özyakup ve özel programına devam eden İsmail Köybaşı Hırvatistan kampı kafilesinde yer almadı.

ÖNDER ÖZEN DE GELDİ
Beşiktaş kafilesinde teknik ekip ve 18 futbolcunun yanı sıra; Başkan Fikret Orman, Futbol A Takımı’ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı, Yeni Stattan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Umut Güner, taraftarlar, dernekler, Basketbol ve Kürekten Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özköse ve Futbol Genel Direktörü Önder Özen de yer aldı.
Beşiktaş, akşam saat 18.00’de Split’te bir antrenman yaparak kampa girecek. Siyah-beyazlıların Hırvatistan 1. Lig ekiplerinden Hajduk Splitt ile karşılaşacağı özel maç yarın saat 20.00’de başlayacak.
(İHA)