BIST 10.277
DOLAR 32,29
EURO 34,75
ALTIN 2.395,88
HABER /  GÜNCEL

Kars'ta kahreden tesadüf!

Kars'ta çocukları için alışverişe çıkan Naci Yılmaz, serseri kurşunun kurbanı oldu.

Abone ol
Kars'ta yaşanan olayda, Naci Yılmaz (50) eşiyle birlikte çocuklarının okul alışverişini yaptığı kırtasiyede boğazına isabet eden kurşunla hayatını kaybetti.
 
Kars Merkez Gazi Ahmet Muhtar Paşa Caddesi'nde yaşanan silahlı kavganın daha önce 2 aile arasında yaşanan arazi meselesinin tatlıya bağlanamamasından çıktığı öğrenildi. Ayrıca 2 ailenin yakın tarihte kavga ettiği ve 2 kişinin bıçakla yaralandığı bu olayla ilgili gözaltına alınan 5 kişinin çıkarıldıkları adli mercilerle serbest bırakıldıkları öğrenildi. Bugün ise aynı cadde ve iş yeri önünde karşılaşan taraflar arasında silahlı kavga yaşandı. Bu sırada işyerine kız çocuklarıyla birlikte alışverişe gelmiş olan Naci Yılmaz, boğazına isabet eden kurşunla olay yerinde hayatını kaybetti. 
 
Yılmaz'ın kız çocuklarından birinin kolundan hafif yaralandığı olay anında Naci Yılmaz’ın eşi sinir krizleri geçirdi. Talihsiz kadın ve çocukları ambulans ile Kars Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayın ardından polis çevrede geniş güvenlik önlemi alarak olay karıştıkları ileri sürülen 3 şüpheliyi gözaltına aldı. Taraflardan 2 kişinin de yaralandığı olayda 3 ruhsatsız tabanca, olay yerinde de 7.5 ve 9 mm çapında 26 adet boş kovan bulundu. İl Emniyet Müdürü Ercan Çakmak da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu ve yaşananlarla ilgili bilgi aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.