BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,60
HABER /  GÜNCEL

Kars'ta kahreden kaza: 4 aylık bebek camdan fırladı!

KARS'ta iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 aylık bebek öldü, 8 kişi yaralandı. Henüz 4 aylık Arasta bebeğin araç camından fırlayarak yola savrulduğunun ortaya çıkması, oto koltukları ve bebek pusetlerinin hatalı kullanımını bir kez daha gündeme getirdi.

Abone ol

KARS'ta iki otomobil Cumhuriyet kavşağında çarpıştı. Mehmet Çelebi'nin kullandığı otomobilde bulunan 4 aylık bebek, araçtan fırlayarak yola savruldu.

Ahmet Gezici idaresindeki 36 AF 002 plakalı otomobil, dün Cumhuriyet Caddesi'ndeki kavşakta Mehmet Çelebi yönetimindeki 36 FP 125 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan 4 aylık Arasta Çelebi adlı bebek, pusetin doğru bağlanmaması nedeniyle araçtan fırlayarak yol kenarına savruldu. Sürücüler ile Fadile Çelebi, Arasta Çelebi, Asi Nehir Artuk, Perinaz Artuk ile Mehmet Gezici, Alihan Gezici ve Alican Korkmaz yaralandı.

Yaralılar olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekiplerince Kars Harakani Devlet Hastanesi ile Kafkas Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı. Bebek Arasta Çelebi, kaldırıldığı hastanede müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Yakındaki bir iş yerinin güvenlik kamerasıyla kaydedilen kaza ile ilgili soruşturmaya başlandı.