BIST 8.981
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.294,65
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Karşıyaka tat vermedi!

Karşıyaka, Bank Asya 1. Lig'in 5. haftasında Mersin İdman Yurdu ile oynadığı maçta golsüz berabere kaldı.

Abone ol

İzmir Alsancak Stadı'nda oynanan maç, iki takım açısından da kontrollü devam etti. Pozisyon açısından oldukça sakin geçen maçta, iki takımında istekli olması ilerleyen dakikalarda oyunun sertleşmesine sebep oldu.

Karşıyaka, savunma odaklı oynayan rakibi karşısında, Okan Öztürk'ün direkten dönen topu dışında çok etkili olamadı. Maç sonu basın toplantısında konuşan Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Yüksel Yeşilova, "Karşıyaka karşısında zorlanacağımızı biliyorduk. Karşıyaka'nın galibiyete ihtiyaç duyduğu bir karşılaşmada en kötü bir puan almak istiyorduk ve başardık. İki takımda tedbirli oynadı. Biz yine de istediğimizi aldığımız için mutluyuz" dedi.

Karşıyaka'nın beklediklerinden çok daha iyi bir oyun sergilediğini belirten Mersin İdman Yurdu kalecisi Kerem İnan, "Karşıyaka'nın sıkıntılarından faydalanmak istedik. Ancak Karşıyaka, taraftarının desteği ile baskılı oynadı. Biz 5 haftadır gol yemiyoruz. Bu grafiğimizi önümüzdeki Denizlispor maçında da sergileyeceğiz. Buradan puanla ayrıldığımız için mutluyuz" şeklinde konuştu.

Karşıyaka, Teknik Direktörü Kemal Kılıç'ın cezası nedeniyle takımın başında bulunan Antrenör Ümit İnal, "İlk yarı 8 savunmacı ile mücadele eden bir rakip karşısında pozisyon bulamadık. İkinci yarı daha etkili oynadığımızı düşünüyorum. Ancak bu yeterli olmadı. Gol atamayınca kazanamazsınız. Direkten dönen bir topumuz var ve bir oyuncumuzda atıldı. Biz takımımıza güveniyoruz. Bu karabulutları dağıtmanın yollarını araştıracağız. Panik havası yaratmadan daha iyi maçlar çıkaracağız" açıklamasında bulundu.

Takımlarında bulunan tecrübeli oyuncular sayesinde panik havasından çıkacaklarını belirten Karşıyaka'nın genç oyuncusu Erdi Kasapoğlu, "İyi mücadele ettik. Tek problemimiz skor. Takımı bu konuma biz getirdik, yine biz bu durumdan çıkaracağız. Bu takım bu sene Süper Lig'e çıkacak, başka yolu yok" dedi.