BIST 9.530
DOLAR 32,51
EURO 34,82
ALTIN 2.471,73
HABER /  GÜNCEL

Karşıyaka beraberliğe kahroldu

Karşıyaka Teknik Direktörü Erdoğan Arıca, Turkcell Süper Lig'e çıkamadıkları için üzgün olduklarını belirtirken, "Bizim takıma yazık oldu." dedi.

Abone ol

Bank Asya 1. Lig Yükselme Grubu'nun son maçında Adanaspor'la 2 - 2 berabare kalan Adanaspor'da teknik direktör Erdoğan Arıca, "Sezonun son müsabakasını oynadık; iki takım için de amaçsız bir maçtı. Futbolcular, stresten uzak maç oynadılar vegöze hoş gelen hareketler oldu. İki takım oyucularını kutlamak gekeriyor." diye konuştu.

"Özellikle bizim takıma yazık oldu." diyen Arıca, "Hem oyuncularım adına hem de taraftarlarımız adına vizyonu olan kulübümüz ve taraftarlarımız adına üzücü bir sezon geçirdik. Yeni sezonda her iki takıma da başarılar dilerim." ifadelerini kullandı.

Karşıyakalı futbolcu Taha da Turkcell Süper Lig'e çıkamadıkları için üzgün olduklarını belirterek, "Önümüzdeki sezonda Karşıyaka'yı nasıl Süper Lig'e çıkarabiliriz? bunun hesaplamasını yapacağız." şeklinde konuştu.

Adanaspor'da Teknik Direktörü Kemal Kılıç ise, toplantıya gelmezgen, turuncu - beyazlı takımın genç oyuncularından Anıl, İstanbul'a lider olarak geldiklerini hatırlatarak, "Şampiyonluğu kendimize çok yakıştırmıştık. Fakat öyle olmadı. Ama ben yine de emeği geçen herkesi kutluyorum." diye konuştu.