BIST 9.150
DOLAR 32,37
EURO 34,97
ALTIN 2.325,31
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Hyundai cep telefonları Türkiyede

Hyundai Electronics Türkiye, LCD ve Plazma TV pazarında yaptığı atağı, şimdi de cep telefonları ile sürdürüyor.

Abone ol

24 Mayıs'tan itibaren tüm Türkiye'de satışa sunulacak olan Hyundai Cep Telefonları farklı özellikleri ile ilgi çekecek.

Dünya trendlerini yakından takip ederek, gelecek beklentileri yönetimi üzerine çalışan Sönmez Holding Teknoloji Grubu'na bağlı olarak Türkiye'de faaliyetlerini sürdüren Hyundai Electronics Türkiye, LCD ve Plazma TV'ler, ısıtma soğutma ürünleri ve müzik sistemlerinden sonra şimdi de cep telefonu pazarına giriş yapıyor.

Türkiye'ye ilk olarak LCD TV, Plazma TV, DVD Oynatıcılar ve ev sinema sistemleri ürün grupları ile giriş yapan Hyundai Electronics, gelen yoğun talep ile Bursa'da 12.000m2 alanda büyük bir lojistik merkezi oluşturmuştu. Tamamen elektronik kontrol sistemleri ile kurulan lojistik merkezi tüm Türkiye'ye hızlı ve doğrudan dağıtım imkânı sağlayarak bayi yapılanmasını hızlandırdı.

Bayi yapılanmasının oluşması ile yeni segment olarak cep telefonlarını da tüketici ile 24 Mayıs'tan itibaren buluşturacaklarını ifade eden Hyundai Electronics Türkiye CEO'su Osman Akın "Otomotiv, gemi ve iş makineleri, enerji gibi sektörlerde dünya lideri olan Hyundai, tüketici elektroniği ile Türkiye'de son 3 yıldır önemli bir dağıtım ağı oluşturdu. Bu dağıtım ağının oturması ile birlikte ana ürün gruplarından bir tanesi olan cep telefonları ile de tüketici ile buluşuyoruz. Bu segmentte Türkiye'de çok fazla arz olmasına rağmen Hyundai olarak çok önemli farklılıklar getiriyoruz. Diğer segmentlerdeki ürünlerimizde olduğu gibi cep telefonlarımız da tamamen tüketicilerin kolay kullanımı ve işlevselliği ön plana alıyor. Bu sayede cep telefonları birçok farklılığı tüketici ile buluşturacak" dedi.

Hyundai Cep Telefonlarında İşlevsellik Önemli

Cep telefonlarının da piyasaya çıkması ile birlikte birçok alanda tüketici ihtiyaçlarına cevap veriyor olacaklarını ifade eden AKIN; "Cep telefonlarında tüketicinin en büyük sorunu olan teknik destek ve servis konusu, Hyundai cep telefonlarında EXTRA DESTEK güvencesinde çözülüyor. 444 0 587 çağrı merkezi ile müşteri, en yakın Extra Destek noktasından hizmet alabiliyor. Eğer müşteriye yakın bir Extra Destek noktası yoksa ürün adresten alınıp ortalama 7 iş günü içinde tekrar adrese teslim edilebiliyor. Yine farklı olarak, Hyundai cep telefonlarında EXTRA bir garanti söz konusu olacak. '60 Gün Birebir Değiştirme Garantisi' ile müşteri telefonu satın aldığı tarihten itibaren ilk 60 gün içinde herhangi bir sorun yaşarsa, 7 gün içinde telefonu yenisi ile değiştirilecek. Bu farklı uygulama ile müşteri memnuniyetine yönelik özel bir program geliştirmiş oluyoruz" dedi.

Hyundai Cep Telefonları Teknik Özellikleri

CS16 modeli cep telefonunda, çift sim kart, televizyon, dâhili kamera, mp3, radyo gibi cep telefonu kullanıcılarının aradığı tüm özellikleri bulmak mümkün. Üstelik perakende satış fiyatı KDV dâhil 235 TL olacak.

W11 modelinde ise yukarıdaki özelliklere ek olarak, telefonun oyun konsolu olma özelliği mevcut. Ürün kutusundan çıkan 8 adet ücretsiz oyunu, kullanıcı W11 telefonu bir oyun konsolu gibi kullanarak oynayabiliyor. Bu sayede teknoloji tutkunu ve oyun severseniz rahatlıkla bu ürünü tercih edebiliyorsunuz. Bu üründe de perakende fiyat KDV dâhil 369 TL olacak