BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Karısını sokak ortasında bıçakladı

Antalya'nın Alanya ilçesinde bir kişi, Iğdır'da kendisini terk ederek 3 çocuğu ile birlikte babasının evine dönen eşini sokak ortasında bıçakladı.

Abone ol

Iğdır'da, eşi Abdülmecit A. ile tartıştıktan sonra baba ocağı Alanya'ya gelen 3 çocuk annesi Leyla A. (29), kendisini takip eden eşi tarafından sokak ortasından bıçaklandı.

8 yıllık evli olan Leyla A.'yı önce evine dönmesi için ikna etmeye çalışan Abdulmecit A., babası Selahattin A. (50) kardeşi Abdulhamit A. (29) amcaları Tacettin A. (37), Cemalettin A. (37) Bahattin A. (45) ve kiraladıkları minibüsün sahibi Mehmet A. (65) ile birlikte genç kadını alarak bir restoranda konuşmak istedi.

İkna çabası yetersiz kalınca sinirlenen koca belindeki bıçağı çıkartarak eşini defalarca karnından bıçakladı. Çıkan arbede üzerine gürültüyü duyan Ramazan K. (24) ve Sedat K. (17) isimli kardeşler ile Hüsamettin D. (23) olaya müdahale etti. Kargaşadan yararlanan Abdülmecit A. olay yerinden kaçtı. Abdülmecit A.'nın yakınları ise 76 AU 257 plakalı minibüs ile kaçmaya çalışırken polis tarafından yakalandı.

Genç kadın ambulans ise Alanya Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Abdülmecit A.'nın yakınları ve minibüs şoförü, Asayiş Büro Amirliğindeki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.