BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Karısını sevgilisiyle yakaladı ikisini de kesti

Evden kaçan eşini 1 yıl sonra buldu. Sevgilisi olduğunu öğrenince çıldırdı. Eşini gırtlağını keserek öldürdü.

Abone ol

İZMİR'in Bornova İlçesi'nde, şiddet gördüğü için evden kaçtığı ileri sürülen 37 yaşındaki eşi Şerife Yarar'ı, uzun süren aramaları sonucu yaklaşık bir yıl sonra, ilişki yaşadığı kişiyle yakalayan 42 yaşındaki Necmettin Yarar, dehşet saçtı.

İddiaya göre Necmettin Yarar, eşi Şerife'yi ve onunla birlikte olan 29 yaşındaki Ömer İnce'yi, boğazlarını bıçakla keserek öldürdü. Arbede sırasında kendisi de hafif yaralanan şüpheli, polis tarafından yakalandı.

İZMİR'E KAÇTI

Şanlıurfa'da yaşayan inşaat ustası Necmettin Yarar ile ev kadını Şerife Yarar'ın birliktelikleri 1.20120730104839.jpgşiddetli geçimsizlik nedeniyle sona erdi. Eşinden şiddet gördüğü ileri sürülen Şerife Yarar, yaklaşık bir yıl önce 4 çocuğunu geride bırakarak İzmir'e kaçtı. Bu durumu gurur meselesi yapan Necmettin Yarar, uzun süredir aradığı eşinin izini İzmir'de bulup, onu takibe aldı. Eşinin, Pınarbaşı semti Kemalpaşa Mahallesi'ndeki bir evde birlikte kaldığı, ayakkabıcıda çalışan Ömer İnce ile gönül ilişkisi olduğunu öğrenen Necmettin Yarar, bugün saat 05.30 sıralarında kapıya dayandı.

SEVGİLİSİYLE EVDE BASTI, KESTİ

İddiaya göre kapının çalınmasına uyanıp, açtığında karşısında eşini gören Şerife Yarar şoke oldu. Elindeki bıçakla içeri giren Necmettin Yarar, eşinin birlikte yaşadığı Ömer İnce'ye saldırdı. İnce'nin boğazını kesip öldüren Yarar daha sonra, kaçmaya çalışan eşinin peşine düştü. Şerife Yarar'ın hayatta kalma mücadalesi bitişikteki eve kadar sürdü. Komşusunun evine kaçmaya çalıştığı sanılan eşini kapı girişinde yakalayan Yarar, onu da boğazını keserek öldürdü.

Bağırışmalar üzerine uyanan komşular, polise haber verdi. İhbar üzerine gelen polis ekipleri, arbede sırasında ellerinden ve kollarından yaralanan Necmettin Yarar'ı yakaladı. Ege Üniversitesi Hastanesi'ne götürülen Yarar, tedaviye alındı.

2.20120730104901.jpg

Evde ve sokakta yapılan incelemenin ardından, Ömer İnce ile Şerife Yarar'ın cesetleri, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Necmettin Yarar'ın, tedavisinin ardından gözaltına alınacağı ve ifadesine başvurulacağı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İLİŞKİYE GİRMEDİM DEDİ AMA...
DİĞER SAYFADA...
[PAGE]
İLİŞKİYE GİRMEDİM DEDİ AMA...

Adana’daki fuhuş davasında yargılanan ünlü dondurmacı H.A., “Ben kızlarla ilişkiye girmedim” diye kendini savundu. H.A.’yı teşhis eden E.D., “Bürosunda birlikte olduk” dedi.

Adana’da sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta arkadaşlık kurup kandırdığı 3’ü yaşı küçük 7 kıza “Sizi Münevver Karabulut’tan beter ederim” diyerek tehdit edip tecavüz ettiği, ardından 100-150 lira karşılığında aralarında doktor, işadamı, müteahhitlerin de bulunduğu kişilere pazarladığı öne sürülen ve hakkında 153 yıla kadar hapis cezası istenen uzman çavuşluktan atılma S.L.Ö. (33) ile birlikte 3’ü tutuklu 34 kişinin yargılanmasına devam edildi.

Fuhuşa sürüklenen kızlar, mahkemede ilişkiye girdikleri kişileri tek tek teşhis etti.

kızlardan 15 yaşındaki E.D., “Ben cinsel ilişkiye girmedim” diyen Adana’nın ünlü dondurmacısı H.A.’yı teşhis edip “Bürosunda ilişkiye girdik” dedi. Mahkeme, 3 sanığın tutukluluk halinin devamına karar verirken, duruşma kızların ruh ve beden sağlığıyla ilgili raporların aldırılması için ertelendi.

SAHURDA DEHŞET!

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]GÖZÜ DÖNMÜŞ EŞ DEHŞET SAÇTI

Antalya'da 1,5 yıl önce ayrıldığı eşinin evini sahurda basan kamyon şoförü M.E., 2 çocuğunun annesi kadını yüzünden ve elinden bıçakla yaraladı.

Olay, Antalya'nın gece yarısı saat 03.00'de meydana geldi. Şiddet uyguladığı eşi 1,5 yıl önce boşanan kamyon şoförü M.E., sahur vakti saat 03.00 sıralarında 2 çocuğunun annesi Y.B.'nin merkez Kepez İlçesi Düdenbaşı Mahallesi'ndeki evine geldi. İddiaya göre, evde yabancı bir erkek gören M.E. çılgına döndü. Üzerindeki bıçağı çeken M.E. önce eski eşinin sevgilisi olduğu iddia edilen kişiye saldırdı. Adı öğrenilemeyen sevgili, öfkeli kocanın elinden kaçarak kurtuldu. Eski eşi Y.B.'yi yüzünden ve elinden ağır yaralayan M.E., daha sonra kaçtı.

Çığlıkları duyan site sakinleri polise haber verdi. Gelen polisler yüzü kanlar içerisindeki Y.B. için ambulans çağırdı. Yaralı kadın ambulans gelinceye kadar yaşadıklarını korku dolu gözlerle polislere anlattı. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri Y.B.'yi Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Yüzünde derin kesikler oluşan Y.B., tedaviye alındı. Y.B.'nin oturduğu mahalledeki bir ilköğretim okulunda hademelik yaptığı öğrenildi.

Polis kaçan öfkeli kocayı her yerde ararken, bir görgü tanığı, evden çırılçıplak kaçan kişinin kendisinden üzerini örtmesi için gazete istediğini söyledi.

FACEBOOK'TAN KANDIRIP TECAVÜZ ETTİLER...

HABERİ OKUMAK İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ...

[PAGE]

Adana’da sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta evlilik vaadiyle kandırıp kaçırdıkları bir çocuk annesi 23 yaşındaki A.P.’ye ’kızını öldürürüz’ tehdidiyle tecavüz ettikleri öne sürülen 3’ü tutuklu 5 sanığın yargılanmasına başlandı. Kırşehir’de yaşayan A.P., eşi uyuşturucu ticareti suçundan cezaevine girince, kızı 3 yaşındaki S. ile birlikte annesinin yanında kalmaya başladı.

A.P., geçen ocak ayında Facebook’ta, 23 yaşındaki Duran K. ile tanıştı. İddiaya göre Duran K., genç kadını, "Seni seviyorum. Kırşehir’e gelip seni alacağım, seninle evleneceğim" diyerek kandırdı. Sonra da arkadaşları 31 yaşındaki Nihat C., 25 yaşındaki Aytekin A. ve 22 yaşındaki Cumali A. ile birlikte Kırşehir’e giderek A.P. ve kızını alıp Adana’ya getirdi. Adana’nın Karataş İlçesi’ne bağlı Tuzla Beldesi’ne giden arkadaşlar arasında bir anlaşmazlık yüzünden kavga çıktı. Duran K.’yı darp eden arkadaşları cebindeki cüzdan ile cep telefonunu aldı. Sonra da Adana’ya dönüp cep telefonunu 50 liraya sattı. Ardından tekrar Tuzla’ya gitmek üzere yola çıkan sanıklar, Yüreğir İlçesi’ne bağlı Doğankent Mahallesi’nde aracı ıssız bir yere park edip, ormanlık alanda sırayla genç kadına tecavüz etti. Daha sonra Tuzla Beldesi’ne gidip, kadını 100 lira karşılığında 27 yaşındaki Aydın E.’ye pazarladı. Nihat C.’nin evinde zorla tutulan A.P., yine para karşılığı erkeklere pazarlanmaya götürülürken cep telefonuyla annesine, "Beni kaçırdılar Adana Doğankent’teyim" mesajını atarak kendisini ve kızını kurtarması için jandarmaya başvurmasını istedi. Annenin ihbarı üzerine jandarma, tecavüz şüphelilerini yakalayıp, A.P. ile kızı S.’yi kurtardı.

İfadelerinin ardından adliyeye sevk edilen sanıklardan Nihat C., Cumali A. ile Aytekin A. tutuklanırken, Duran K. ve genç kadın ile para karşılığı ilişkiye giren Aydın E. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 3’ü tutuklu 5 sanık hakkında Adana 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde, ’fuhuşa teşvik etmek, yaptırmak veya aracılık ettirmek, nitelikli yağma, nitelikli cinsel saldırı, tehdit, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlarından 30’ar yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Yargılanmalarına başlanan sanıklardan Nihat C. ile Cumali A., davanın iddianamesini henüz okumadıklarını belirterek okuyup savunma yapmak üzere süre talep etti. Sanık Aytekin A. ise daha önceki savunmalarını reddederek suçlamayı kabul etmedi. Mahkeme heyeti, tutuklu sanıkların tutukluluklarının devamına karar vererek duruşmayı erteledi.