BIST 10.320
DOLAR 32,25
EURO 35,05
ALTIN 2.466,50
HABER /  GÜNCEL

Karısını bastığı adamı parçaladı

Osmaniye'de kendisini aldattığı eşini takip eden adam dehşet saçtı

Abone ol

Kendisini aldattığını düşündüğü eşini takip eden adam dehşet saçtı. Yaşanan kan donduran olay Osmaniye'de meydana geldi.  

CESEDE ORMANLIK ALANDA ULAŞILDI

Olay Düziçi ilçesi Yarbaşı beldesi Bozkayak mevkiinde meydana geldi. Köylüler, ormanlık alanda bir erkek cesedi olduğu yönünde jandarmaya ihbarda bulundu. Olay yerine gelen ekipler, yol üzerinde park halindeki 80 DD 524 plakalı otomobilden yaklaşık 150 metre aşağıda erkek cesedine ulaştı. Olay yeri inceleme ekiplerince yapılan çalışmada, başı ezilen cesedin Sinan Kurt'a (27) ait olduğu belirlendi.

TESLİM OLDU

Cinayet zanlısı olduğu belirtilen şüpheli İrfan Y.'nin (31), olayın ardından Düziçi İlçe Jandarma Komutanlığı'na teslim olduğu öğrenildi.

BAŞINA VURARAK ÖLDÜRDÜ

İfadesi alınan İrfan Y., 24 yaşındaki eşi Ebru Y.'den uzun süre şüphelendiğini belirterek, Sinan Kurt ile eşinin bindiği aracı motosikleti ile takip ettiğini söyledi. Bu sırada fark edilince ormanlık alana kaçan Sinan Kurt'u kısa sürede yakaladığını belirten İrfan Y., daha sonra başına vurarak öldürdüğünü itiraf etti.

Sinan Kurt'un, İrfan Y. ve Ebru Y. ile aynı işyerinde çalıştığı ve 2 ay önce işten çıkartıldığı öğrenildi.

Ebru Y., koruma amaçlı gözaltında alınırken, cinayet şüphelisi İrfan Y.'nin ifadesinin ardından adli makamlara sevk edildiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İKİ KARDEŞİN KORKUNÇ TACİZ PLANI!

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]ÖYLE BİR YALAN SÖYLEDİLER Kİ...

'Bizi kucağına oturtup, dudaklarımızdan öpüyordu' yalanı ile babalarından kurtulmak isteyen iki kardeşin planı umdukları gibi gitmedi.

Samsun'da kendilerini döven ve hakaret eden 41 yaşındaki babaları Ramazan K.’nın tacizine uğradıklarını ileri sürerek şikayetçi olan 15 yaşındaki S.K. ile 17 yaşındaki ablası S.K., 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde taciz, yaralama ve hakaret suçlarından 44 yıla kadar hapis cezası istemiyle tutuksuz yargılanan babalarına iftira attıklarını söyledi.

15 yaşındaki S.K., '’Babam sürekli alkol alıp bizi dövüyordu. Biz de kendisinden kurtulmak için taciz yalanını uydurduk" dedi.

Abla S.K. da babalarına iftira attıklarını anlattı, mahkeme duruşmaya katılmayan baba Ramazan K.’nın zorla getirilmesine karar verip duruşmayı erteledi.

İlkadım İlçesi’nde geçen yıl Şubat ayında ortaya olayda, iki kız kardeş, şoförlük yapan babaları Ramazan K.’nın kendilerini taciz ettiğini ileri sürerek şikayetçi oldu. Baba, gözaltına alınırken, kardeşler Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezine gönderilerek olay nedeniyle ruh sağlıklarının bozulup bozulmadığının araştırılması istendi. Kardeşlerin ruh sağlıklarının bozuk çıkmaması ve çelişkili ifadeler vermeleri üzerine nöbetçi mahkeme Ramazan K.’yı tutuksuz yargılamak üzere serbest bıraktı. Ramazan K. hakkında Samsun 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde taciz, yaralama ve hakaret suçlarından 44 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

BABAMDAN KURTULMAK İÇİN İFTİRA ATTIK

Soruşturma aşamasında babalarının kendilerini kucağına oturtuğunu, cinsel organlarına ellediğini ve duduklarından öptüğünü ileri süren 15 yaşındaki S.K., duruşma ifade değiştirdi.

Ablasıyla plan yaptıklarını anlatan genç kız, babaları Ramazan K.’nın alkol aldığını, zaman zaman da kendilerini dövdüğünü belirterek, "Ablamla birlikte evden kaçtık. Yolda babamdan kurtulmak için plan yaptık. Babamın bizi taciz ettiğini söyleyerek onu hapse attırıp kurtulacaktık. Aynı evde yaşamak istemiyorduk. Aslında babam bizi taciz etmedi. Hakaret edip dövdüğü olmuştur ama ben kendisinden şikayetçi değilim" dedi.

Abla S.K. da babasından şikayetçi olmadığını belirterek iftira attıklarını söyledi. Duruşmaya katılmayan Ramazan K. ise soruşturma aşamasında verdiği ifadesinde kızlarının kendisine iftira attığını belirterek, "Büyük kızıma erkek arkadaşıyla görüşmesine izin vermediğim için kardeşini de kandırıp beni şikayet etmişler. Onlar benim kızlarım, kucağıma alıp yanaklarından baba şefkatiyle öperim" dedi.

Mahkeme, Ramazan K.’nın zorla getirilip dinlenmesi için duruşmayı erteledi.

DEKANI İNTERNETTE BÖYLE DOLANDIRDI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKALAYIN

[PAGE]

MAHKEMEYE ZORLA GETİRİLECEK

Bursa'da internetten tanıştığı Erciyes Üniversitesi Eczacılık Fakültesi eski Dekanı Prof. Dr. E.B.’ye manken Yüksel Ak’ın fotoğraflarını göstererek 135 bin lirasını aldığı iddia edilen ’Su perisi Z’ lakaplı 28 yaşındaki Z.Ö. yerel mahkemenin beraat kararını Yargıtay’ın bozması üzerine yeniden yargılanıyor. Mahkeme duruşmalara katılmayan Z.Ö.’nün zorla getirilmesine karar verdi.

Erciyes Üniversitesi Eczalık Fakültesi eski Dekanı Prof.Dr. E. B. yaklaşık 6 yıl önce internetten tanıştığı, manken Yüksel Ak’ın fotoğraflarını kendisiymiş gibi tanıtan Z.Ö. ile arkadaşlık yapmaya başladı. İddiaya göre Prof. Dr. E.B.’nin bir süre sonra yaptığı evlenme teklifini kabul eden Z.Ö., hasta olduğunu söyleyerek para istedi. Prof. Dr. E.B. 135 bin TL gönderdiği Z.Ö.’nün davranışlarından şüphelenerek yaptığı araştırma sonucu dolandırıldığını anlayarak savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Bursa 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde nitelikli dolandırıcılık suçundan tutuksuz olarak hakim karşısına çıkan Z.Ö. davadan beraat etti. Prof. Dr. E.B.’nin kararı temyiz etmesi üzerine yerel mahkemenin verdiği kararı inceleyen Yargıtay, sanığın yargılanması süresince çelişkili bilgiler verdiğini ve sanal alemdeki suçun gerçek olduğunu ifade ederek beraat kararını bozdu.

Kararın ardından 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde tekrar yargılanmasına başlanan Z.Ö. ile müşteki Prof. Dr. E.B. dünkü duruşmaya katılmadı. Prof. Dr. E.B.’nin avukatı Eralp Atabek hazır bulunduğu duruşmada mahkeme heyeti tutuksuz sanık Z.Ö.’nün bir sonraki duruşmaya zorla getirilmesine karar vererek duruşmayı erteledi.

2 GÜN ÖNCE TÜRKİYE'YE GİRİŞ YAPTI AMA...

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]ÖĞRENCİNİN ÇANTASINI ÇALDI

Kocaeli'nde, Bulgaristan uyruklu bir kadın, girdiği restoranda bayan öğrencinin çantasını çaldığı iddiasıyla gözaltına alındı.

Bulgaristan’dan 2 gün önce Türkiye’ye giriş yapan Verka İleyova (44) isimli kadın, İzmit ilçesindeki yürüyüş yolu üzerinde bulunan bir restorana girdi. İleyova, iddiaya göre, burada yemek yiyen R.T. isimli bayan öğrencinin, oturduğu sandalyeye astığı çantasını alarak dışarı çıktı.

Durumun bildirilmesi üzerine İleyova, İzmit Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı. Hem kendi çantasını hem de çaldığı iddia edilen çantayla yakalanan İleyova'nın ifadesinde, öğrencinin çantasını yanlışlıkla aldığını söylediği kaydedildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan İleyova, Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi.

ÖĞRETMENİN YAPTIĞINA BAK!

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

ÖĞRENCİLERİ VİDEOYA ÇEKİP...

SAMSUN’da bir okulda sınıf öğretmeni B.G., yaramazlık yapan öğrencilerini videoya çekip, kendi internet sitesinde, ’Davranış bozukluğu olan öğrenciler’ başlığı ile yayınladı. Velilerin tepkisi üzerine öğretmen videoyu kaldırıdı. Öğretmen hakkında soruşturma başlatıldı.

Bir ilköğretim okulunda sınıf öğretmeni B.G., kendi internet sayfasında sınıfındaki gelişmeleri yayınlamaya başladı. Paylaştığı görüntüler içerisinde yaramazlık yapan öğrencilere de yer veren öğretmen B.G., bunları ’Davranış bozukluğu olan öğrenciler’ başlığı ile sitesine koydu.

Görüntülerde bazı öğrenciler ağlayarak neden kavga ettiklerini anlatırken, bazı öğrenciler de bu duruma gülerek cevap verdi. Gülen öğrenciye öğretmen B.G., "Seni de gülerken çekelim. Başbakan bile izler bu görüntüleri" diyerek konuşması, velilerin de tepkilerine neden oldu. Görüntüleri izleyen veliler, okul yönetimine başvurdu. Tepkiler üzerine öğretmen B.G., internet sitesini ve videoları yayından kaldırdı. Şikayet üzerine İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü sınıf öğretmeni B.G. hakkında soruşturma başlattı.

İYİ NİYETLE YAPTIM

Hakkında inceleme başlatıldığı için okula gitmeyen öğretmen B.G.’nin meslektaşlarına, "Ben bunu tamamen iyi niyetle yaptım. Velilerin çocukları hakkında bilgi sahibi olmaları için bu görüntüleri çekip yayınladım. Kötü bir amacım yoktu" dediği belirtildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cora, konu kendilerine intikal ettikten sonra söz konusu görüntüyü izlediklerini belirterek, "Bunun üzerine, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne talimat vererek konuyla ilgili soruşturma başlattık" dedi.