BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Kargodaki cesedin sırrı çözüldü

Aksaray'da özel bir kargo şirketine koli içinde bırakılan erkek cesedinin sırrı çözüldü İşte yaşanan o korkunç olay

Abone ol

Aksaray'da özel bir kargo şirketine koli içinde bırakılan erkek cesedinin kimliği polis tarafından belirlendi. Ölen kişinin bir tekstil firmasında çalışan Azerbaycan uyruklu Rauf Haciyev olduğu ortaya çıktı. Cinayeti işlediği iddia edilen maktulun ev arkadaşı Ceyhun B.'nin ise olaydan 4 saat sonra uçakla Rusya'ya kaçtığı öğrenildi.

Aksaray, Küçük Langa Caddesindeki Uluslararası Avrupa Garajında yer alan özel bir kargo şirketine gelen ve henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi, getirdiği koliyi şirket yetkilisine teslim etmişti. Kargoyu Azerbaycan'ın başkenti Bakü'ye göndermek istediğini söyleyen kişi, kolinin üzerinde tam adres bulunmadığını söyleyen kargo şirketi görevlilerine, "Ben paketi bırakayım. Sonra gelir tam adresi yazdırırım" diyerek ayrıldı. Kargo şirketi yetkililerinin içinde bomba olmasından şüphelenerek polisi aramasıyla açılan kutudan ceset çıktı.

TABANCAYLA ÖLDÜRÜLMÜŞ

Cinayet Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada 30- 35 yaşlarında olduğu belirtilen cesedin vücudunda darp izi bulunmadığı, alnından tabancayla ateş edilerek öldürüldüğü tespit edildi.

ZANLI UÇAKLA KAÇMIŞ

Cinayet Büro Amirliği ekipleri yaptıkları araştırma sonucunda ölen kişinin bir tekstil firmasında çalışan Rauf Haciyev olduğu tespit etti. Fatih Nişanca Mahallesi'nde oturan Rauf Haciyev'in ev arkadaşı Ceyhun B.'nin olaydan sonra ortadan kaybolduğu ortaya çıktı. Polis, cinayet zanlısı olarak aranan Ceyhun B.'nin olaydan 4 saat sonra Sabiha Gökçen Havalimanından uçağa binerek Rusya'ya gittiğini tespit etti.

EVDE İNCELEME YAPILIYOR

Cinayetin işlendiği tahmin edilen Fatih Nişanca Mahallesinde bulunan evde ise polis önlem aldı. Evde olay yeri inceleme ekipleri tarafından inceleme yapılacağı öğrenildi. Polisin, şüphelinin yakalanması için İnterpol aracılığı ile işlem başlattığı belirtildi