BIST 9.916
DOLAR 32,51
EURO 34,90
ALTIN 2.436,23
HABER /  GÜNCEL

Cimbom'dan Muslera için çılgın teklif

Kaleci transferini çözmek isteyen Galatasaray yönetimi rotayı çevirdiği Uruguaylı futbolcu için kesenin ağzını fazlasıyla açtı.

Abone ol

Lorik Cana'yı takasta kullanmak isteyen sarı kırmızılı yöneticiler bu transferi gerçekleştirirse Uruguaylı kaleci Muslera'nın maliyeti 21 milyor euro olacak.

Sabah Spor Servisi'nin haberine göre, Miroslav Klose'yi Lazio'ya kaptırarak büyük bir şok yaşayan Galatasaray yönetimi, İtalyan kulübüyle sürdürdüğü Muslera-Lorik Cana takası için dün Roma'da masaya oturdu.

Lazio Başkanı Lotito'nun takasın gerçekleşebilmesi için önce Uruguaylı kaleciyle anlaşın demesi üzerine, Muslera ve menajeri Fonseca ile görüşen G.Saray yönetim kurulu üyesi Ali Gürsoy, astronomik bir teklifi masaya koydu. Lazio'da yılda 1 milyon 600 bin Euro alan Muslera'ya 5 yıllık sözleşme ve yılda 2 milyon 800 bin Euro teklif eden genç yönetici, ilk görüşmede "Türkiye'de oynamak istemiyorum" diyen genç kaleciyi ikna etti.

LORİK CANA ARTI 2 MİLYON EURO!

Muslera'ya 5 yılda 14 milyon Euro ödemeyi göze alan G.Saray, bonservisi için 5 milyona anlaşmaya vardığı Lorik Cana'nın yanı sıra İtalyanların 2 milyon Euro da nakit isteğini kabul ederse, Uruguaylı kalecinin maliyeti 21 milyon Euro'yu bulacak.