BIST 10.674
DOLAR 32,18
EURO 34,93
ALTIN 2.423,46
HABER /  DÜNYA

Karda mahsur kalan 11 köylü kurtarıldı

Iğdır’da yoğun kar yağışı nedeniyle yolda mahsur kalan 11 köylü soğuktan donmadan İl Özel İdaresi ekiplerinin yaptığı yoğun çalışma ile kurt...

Abone ol

Iğdır’da yoğun kar yağışı nedeniyle yolda mahsur kalan 11 köylü soğuktan donmadan İl Özel İdaresi ekiplerinin yaptığı yoğun çalışma ile kurtarıldı.
Iğdır merkeze bağlı Karaçomak köyünden, Iğdır kent merkezine gitmeye çalışan ve içinde 11 yolcunun bulunduğu minibüs, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle Alibey köyü mevkiinde yoldan kayarak kara saplandı. 3 saat karda mahsur kalan köylülerin imdadına Iğdır İl Özel İdaresi ekipleri yetişti. Karla kaplı olan yolları açarak ilerleyen ekipler, 1,5 saatlik bir çalışmanın sonucunda kara saplanan minibüsü ve yolcuları kurtardı.
Yolculardan İsmail Şan, 3 saattir mahsur kaldıklarını belirtti. Araçlarının şarampole kayarak kara saplandığını ifade eden Şan, telefon açıp yardım istediklerini ve imdatlarına İl özel İdaresi ekiplerinin yetiştiğini söyledi.
İl Özel İdaresi’nde görevli personel Hacı Turan Polat ise, Alibey köyü mevkiinde yolda mahsur kalan 11 vatandaşı yaptıkları çalışma ile kurtardıklarını belirtti.
(İHA)