BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Karayalçından Gökçeke 4 önemli soru

Kızılırmak suyu yine kızılca kıyamet koparttı. Murat Karayalçın, "Kızılırmak suyu ne kadar temizse, Gökçek de o kadar temiz" deyip 4 soru sordu.

Abone ol

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Karayalçın, ''Kızılırmak suyu ne kadar temizse Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in yönetimi de o kadar temizdir'' dedi.

Karayalçın, yaptığı yazılı açıklamada, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in, ''Kızılırmak suyunu keseceği ve Ankara'ya barajlardan su vereceği'' yönünde açıklama yaptığını belirterek, bu açıklamanın, ''sorumsuzluğun itirafı'' olduğunu öne sürdü.

Kızılırmak suyunun kirli olduğunu, birçok bilimsel otoritenin bu suda ağır metaller bulunduğunu belirttiğini savunan Karayalçın, Gökçek'e
soru sordu;

1-Temiz ve sorunsuz olduğu iddia ettiği suyu neden kesmektedir?
2- Neyin müjdesini vermektedir?

3-Kızılırmak'tan su getirmek için yaptığı 1 milyar dolarlı yatırım bir işe yaramamış mıdır?
4-Ankaralılara 20 gün gizliden içirdiği bu suyun ileride çıkaracağı hastalıkların sorumluluğunu böylelikle kabul mü etmiştir?

Kızılırmak suyu ne kadar temizse sayın Melih Gökçek'in yönetimi de o kadar temizdir. Ankaralılar halkın sağlığıyla oynayan ve hiçe sayan bu yönetimden 29 Mart'ta hesap soracaktır.''