BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Altınoktan istifa açıklaması

Altınok partsinin kalesini terk etti... Peki sebebi o özel görüntüler mi? Yoksa altında başka neden mi var? Altınok'tan ilk açıklama geldi;

Abone ol

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, aday olmayacağını açıkladı ve partisinin kalesini terk etti. Bu gelişmeye Altınok’un internete düşen özel görüntülerinin neden olduğu iddia edilmişti. Turgut Altınok istifasıyla ilgili ilk açıklamayı yaptı.

Belediyeye gelişinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Altınok, bundan sonraki siyasi yaşamına nasıl devam edeceğinin sorulması üzerine, “Bir müddet dinleneceğim, ondan sonra bakacağım” diye konuştu.

AKP yöneticilerinin istifasına nasıl tepki verdiğinin sorulmasına karşılık Altınok, “Yorum yok” dedi.

ALTINOK İÇİN GÖZYAŞI

Altınok'u belediye başkanlığı binasına gelişinde, vatandaşlar ve belediye çalışanlarından oluşan kalabalık bir topluluk karşıladı. Altınok'u alkışlayan
gruptan bazılarının gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

ÖL DE ÖLELİM BAŞKAN

Bazı vatandaşlar “Hırsızlara fırsat verme”, “Bizim belediyemizde hırsız yok”, “Gururlu başkan”, “Arkandayız”, “Öl de ölelim” şeklinde sloganlar attı.

GÖKÇEK ALEYHİNDE SLOGAN

Vatandaşların sevgi gösterisi karşısında Altınok, “Senelerdir burada görev yapıyorum, böylesi bir sevgi gösterisi çok normal” dedi. Altınok, evinden ayrılırken de bazı komşuları Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek aleyhinde sloganlar attı.