BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Karayalçın havadan denetleyecek

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Karayalçın, hava fotoğraflarıyla Ankara’da imara aykırı, kaçak yapıların izleneceğini söyledi.

Abone ol

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Karayalçın, hava fotoğraflarıyla Ankara’da imara aykırı, kaçak yapıların izleneceğini söyledi.

Karayalçın, Hurdacılar Sanayi Sitesi’ndeki toplantıda yaptığı konuşmada, “Ankara’nın imar durumu ve bu çerçevede Ankara’da kaçak yapılaşma göreve geldiğimiz andan itibaren hava fotoğraflarıyla izlenecektir. Sürekli olarak, periyodik olarak, hava fotoğraflarıyla yapılar izlenecektir. Yapılar denetlenecektir. İmara aykırı yapıların, kaçak yapıların üzerine gidilecektir" dedi.

"BU YÖNETİM DEVRİLECEK"

Karayalçın, Keçiören Fatih Caddesi’nde vatandaşlarla yaptığı sohbet toplantısında da, “CHP’nin adayları için söyleyecek sözü olmayanlar dedikodu çıkararak bizim önümüzü akılları sıra kesmeye çalışıyorlar, ancak korkunun ecele faydası yok. Gerçekten korkunun ecele faydası yok. Bu yönetim gidecek, ne yaparlarsa yapsınlar bu yönetimin gitmesini kimse engelleyemeyecek, bu yönetimi devireceğiz. Elbirliğiyle devireceğiz, hep beraber devireceğiz." diye konuştu.

"HİÇBİR İŞÇİ İŞTEN ÇIKARTILMAYACAK"

Hakkında seçilirse "işten çıkartmalar başlayacak" şeklinde dedikodulara da değinen Karayalçın, şöyle dedi:

“Hiç kimse, hiçbir işçimiz yerinden, yurdundan çıkarılmayacaktır. Her yerde söylüyorum bu vesileyle tekrar edeyim. 29 Mart’ta belediyeden çıkarılacak olan kişi Melih Gökçek’tir, Melih Gökçek’in kadrolarıdır, yandaşlarıdır, o kadar.. 29 Mart günü belediye başkanı seçildiğimde Melih Gökçek’ten fitil fitil hesap soracağım. Ankara’da yapılan yanlışlıkların, Ankara’da kötü kullanılan kaynakların her bir kuruşunun, yapılan her yanlışlığın hesabını soracağız."

KIZILIRMAK’IN SUYU ARITILACAK

Karayalçın, Sivaslılar Derneği’nde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada da Kalabalık bir topluluğa seslenen Karayalçın, belediye başkanı seçildiğinde ilk önceliğinin Kızılırmak suyunun arıtılması olduğunu söyledi.
Karayalçın, şöyle dedi:

"Benim birinci görevim nasip olur belediye başkanlığına gelirsem, Kızılırmak’ın o tehlikeli ya da zehirli ne derseniz deyin suyunu arıtmak olacak. Bu su kullanılamaz, bu su kullanılmamalı. Ankara’nın havasını temizleyebilmemiz için, Ankara’nın suyunu temizleyebilmemiz için sizin de önce bu Melih Gökçek yönetimini temizlemeniz gerekiyor."