BIST 10.209
DOLAR 32,39
EURO 34,79
ALTIN 2.397,20
HABER /  GÜNCEL

Karakış TEMİ KAPATTI

İstanbul karakışa teslim oldu. Deniz seferleri durduruldu. TEM ulaşıma kapandı. Uçuşlar da yapılamıyor... İşte son durum;

Abone ol

Yoğun tipi, İstanbul'da kara ve deniz ulaşımını olumsuz yönde etkiliyor. TEM Otoyolu Edirne istikameti Selimpaşa'dan, D-100 Karayolu ise Silivri'den itibaren çift yönlü olarak ulaşıma kapandı.
    
İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, yoğun tipi nedeniyle TEM Otoyolu Edirne istikametine doğru Selimpaşa'dan itibaren çift taraflı, D-100 Karayolu ise Silivri'den itibaren çift yönlü olarak ulaşıma kapandı. Araçlar, alternatif güzergahlara yönlendirildi.
    
İstanbul Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada da Silivri-Edirne Karayolu TEM Kavaklı mevkisi ile Selimpaşa D-100 yolunun şiddetli kar nedeniyle kapalı olduğu belirtilerek, yolda devrilen bir tırın vinçler aracılığıyla kaldırılmaya çalışıldığı kaydedildi.
    
Bölgede tipi nedeniyle görüş mesafesinin yer yer 10 metreye kadar düştüğü belirtilen açıklamada, Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekiplerinin 3 kar kaplanı, 3 kürüme ve tuz serpme aracı ve çok amaçlı 2 araç ile kara yolları ekiplerine yardıma gittiği ifade edildi.

VAPUR SEFERLERİ DURDURULDU
    
Bu arada, Eskihisar-Topçular arabalı vapur seferleri ile saat 12.00'de
yapılması gereken Pendik-Yalova seferinin karşılıklı yapılamadığı, saat 14.00'te yapılacak Yalova-Pendik feribot seferlerinin iptal edildiği, Kartal-Yalova deniz otobüsü seferlerinin de yapılamadığı bildirildi.