BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Karagül 68. bölüm Narin için her şey değişiyor

Karagül yeni bölüm yine çok heyecanlı. Karagül'de 68. bölümde nehirden çıkan cesedin Fırat'a ait olduğu anlaşılır.

Abone ol

Karagül yeni bölüm yine çok heyecanlı. Karagül'de 68. bölümde nehirden çıkan cesedin Fırat'a ait olduğu anlaşılır.

Oğuz’un nehirden çıkan cesedin Fırat’a ait olduğunu görmesiyle birlikte, Şamverdi ailesinin yüreğine yeniden bir ateş düşer. Ancak bu ateş herkesten çok Narin’i yakar. Narin, dünyayla ve gerçeklikle bağını koparır. 

screen-shot-2015-01-23-at-2.00.03-pm.png

Fırat, Narin için sadece bir ağabey değil, her şeydir. Bundan sonra Narin için hiç bir şey aynı olmayacaktır. Oğuz, Fırat’ın ölümünden şüphelense de elinde bir delil olmadığı için, harekete geçmemektedir. Ancak Oğuz bu işin peşini bırakmamaya kararlıdır. Fırat’ın ölümü sadece Narin’i değil, Kadriye Ana’yı da hayattan tamamen koparır. 

screen-shot-2015-01-23-at-2.00.15-pm.png

Kadriye Ana, günlerce odasından çıkmaz... Konak tam anlamıyla bir sessizliğe bürünür... Mehdi bebeğin hastaneden çıkıp konağa gelmesiyle birlikte, konak yeniden hayat bulacakken, gerçeklikten tamamen kopan Narin, şuurunu kaybeder. Her şeyin müsebbibinin Ebru olduğuna inanmaktadır. Narin, tüm konağı alt üst edecek bir hamle ile Ebru’yu bıçaklar. Böylece Şamverdi konağının durulmak bilmeyen suları, yeni bir dalga ile aile fertlerinin hepsini altına alır.

67. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Geçmiş acıtıyorsa henüz geçmemiş demektir…” Kadriye, hayatında asla ihtimal vermediği bir gerçekle daha yüzleşmek zorunda kalır. Bir kadın olarak en büyük hesaplaşmasını yaşarken, yıllar sonra kavuştuğu kız kardeşi ile yeniden yollarını ayırır..

Oğuz, aldığı ihbarla birlikte Fırat’ın arabasını nehrin sularından çıkarır. Fırat’ın aracın içinde olmaması Şamverdiler ve Oğuz için yeni bir umut kapısı olmuştur. Konak halkı, yaşama ihtimaline karşı bu umuda tutunurlar. Ve herkes için zorlu bekleyiş başlar. Bu bekleyiş, tek dostu ve dayanağı Fırat olan Ebru için çok daha zordur. 

screen-shot-2015-01-15-at-12.32.33-pm.png

Narin, bütün bu olanlardan Ebru’yu sorumlu tutar ve ikili arasında büyük bir hesaplaşma yaşanır. Kendal işini sessiz sedasız hallettiğini düşünürken, gelen telefonla birlikte oğlundan ayrılma korkusu yeniden tetiklenir.

screen-shot-2015-01-15-at-12.32.26-pm.png

Serdar, Ada’nın bir türlü anlam veremediği bu ayrılık hikayesine son noktayı koymaya karar verir ve dershaneyi basarak, Ada’yı kaçırır. Ancak bunu öğrenen Baran, sessiz kalmaz. Serdar ve Ada’nın tahmin edemeyeceği kadar büyük bir tepki verir. Bu sırada Sabri’nin kaçtığı haberi ile birlikte konakta yeniden bir gerilim süreci daha başlar. 

66. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kendal, Melek’i kontrole götürmek istemesi üzerine ilk tepkiyi Baran’dan görse de, son noktayı Ebru koyar ve Kendal’ın karşısına dikilir. Ebru’nun tepkisi karşısında konak kadınları da Ebru’nun arkasında yer alınca, Kendal neye uğradığını şaşırır. 

screen-shot-2015-01-08-at-3.10.07-pm.png

Bu, konak içindeki dengeleri yeniden yerinden oynatır ve Kendal’ın Ebru’ya olan düşmanlığını perçinler. Melek’in haberi tüm Halfeti’de çalkalanmaktadır. Kadriye bu duruma sessiz kalmaz ve bütün Halfeti’ye akıllara kazınacak bir ders verir.

screen-shot-2015-01-08-at-3.10.11-pm.png

Ada’nın kaçtığını öğrenen Ebru ise, Baran’la birlikte peşine düşer. Ebru kızını durdurabilmek için her şeyi göze almıştır. Baran kendinden beklenmedik şeyler yapar ve güvenlik tarafından gözaltına alınır. Fırat’tan haber alamayan Narin, iyiden iyiye panikler ve Kendal’ı sıkıştırmaya başlar.

screen-shot-2015-01-08-at-3.10.16-pm.png

Serdar, Ada’nın gerçeği öğrendiğinden şüphelenir ve Maya ile konuşmaya karar verir. Fırat’ın arabasının nehre uçtuğunu gören şahit, sessiz kalmaz... Belki de Kendal’ın ipini çekecek olan telefonu eder. Oğuz aramalara başlar ve nehre düşen aracın Fırat’ın arabası olduğu anlaşılır.

screen-shot-2015-01-08-at-3.10.24-pm.png

65. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Karagül 64. yeni bölümü ile çok heyecanlı.  Narin için kabus dolu günler kapıdadır. Buna engel olmak için elinden geleni yapmaya kararlıdır.

Fırat tüm gerçekleri Ebru’ya söylemeye kararlı bir şekilde gelir. Ancak, Kadriye’nin geçirdiği kalp spazmını öğrenmesi ilk anda söylemesine engel olsa da Fırat bu kez başına geleceklerden habersiz, ne olursa olsun sonuna kadar gitmeye kararlıdır. 

screen-shot-2014-12-25-at-12.29.54-pm.png

Bu kez abisinin kararlılığını gören Narin için kabus dolu günler kapıdadır. Buna engel olmak için elinden geleni yapmaya kararlıdır. Melek’in bulunması üzerine konak yeniden eski dengesine kavuşur. 

screen-shot-2014-12-25-at-12.29.41-pm.png

Ancak Kendal’ın, Melek’in kaçırılmasını namus davası haline getirmesi, Meleğin büyük isyanıyla birlikte, en başta Kadriye olmak üzere bütün konak kadınlarının tepkisine neden olur. Baran, evden ayrılan Ayşe’yi kolundan tutup avluya getirir. 

screen-shot-2014-12-25-at-12.30.39-pm.png

Baran yaptığının doğuracağı sonuçlardan habersizdir... Serdar’dan ayrılmaya çalışan Ada, sonuçlarını hiç düşünmeden kendisini büyük bir oyunun içine atar. Tüm bunlardan kendisini mesul tutan Maya’nın acısı gün geçtikçe artmaktadır.

63. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Melek’in ortadan kaybolmasını Kendal kendi çıkarlarını düşünerek kimseye haber vermez. Ancak bu konuda endişelenen Özlem, Oğuz komutana haber verir. Elindeki bilgileri birleştiren Oğuz, Melek’in kaçırıldığını anlar ve tüm gücüyle Özlem’in abilerinin peşine düşer.

karagül1.20141218111351.jpg

Ebru, Fırat’ın kızından gelen mektupları bulduktan sonra, onları buluşturmak için plan yapar ve bu planda ona en çok yardım edecek kişi Baran olur. Narin, onların yakınlaşmasını uzaktan izlemek zorunda kalır. Yıllardır içinde taşıdığı evlat hasreti Ebru sayesinde sona ermek üzereyken, Fırat, bunun karşılığında gerçekleri anlatmayı kafasına koyarak konağa gider.

karagül-2.20141218111412.jpg

Fırat’ın ağzından çıkacak olan tek cümle ile tüm hayatının alt üst olacağını bilen Narin için, zor günler gelmiş ve kapısına dayanmıştır. Kadriye ve Fikriye, kaybettikleri yılları telafi etmeye çalışmaktadır. Melek’i merak eden ve arayan Kadriye’nin aldığı cevap, onun yaşlı kalbi için artık çok fazladır. Buna dayanamayan Kadriye, olduğu yere yığılır. 

Melek’i kaçıran Sabri için artık geri dönüş yoktur.. Bu namus davası temizlenecektir. Kendal’ı arayarak Melek’e karşılık Özlem’i istediğini söyler. Kendal, başına geleceklerden habersiz Özlem’le beraber buluşma yerine gider. Bu büyük buluşma kimsenin beklemediği bir şekilde sonuçlanır.

62. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Karagül 62. bölüm ile nefes kesecek. Kendal Kadriye'nin yıllar sonra ortaya çıkan oğlu Fırat'ta hzursuz olur ve Fırat yaşananların hesabını sorar

Kadriye, yıllar sonra kavuştuğu kardeşine destek olmaya çalışırken; Özlem Fikriye’nin gelişiyle mutludur...

karagül-2.20141211123919.jpg

Çünkü o, herkesin aksine bu gelişin büyük olaylara gebe olacağını, eski defterlerin bir bir açılacağının farkındadır. Bu durum Şamverdi ailesi için yeni sırların ortaya çıkması demektir. Kendal, Fikriye’nin aniden ortaya çıkmasından oldukça rahatsızdır ve bunu sorgulamaya başlar.

karagül1.jpg

Ancak Fırat, Kendal’ın karşısına bambaşka bir hesabı kapatmak için dikilir. Sıkıştıkça sağa sola saldıran Kendal’ın bu seferki hedefi Melek olur. Melek, Kendal’dan kurtulmaya çalışırken, kendisini bekleyen sondan habersiz, hiç hesap edemeyeceği bir kadere doğru koşmaktadır. Kendal ve Özlem’le hesabını kapatamayan Sabri, Melek’i kaçırır.