BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Karagül 55. bölüm Özlem hayatta kalacak mı?

FOX TV'nin sevilen dizisi Karagül'ün 55. bölümüne bu akşam Özlem'in ölüm kalım savaşı damga vuracak.

Abone ol

FOX TV'nin sevilen dizisi Karagül'ün 55. bölümüne bu akşam Özlem'in ölüm kalım savaşı damga vuracak.

KARAGÜL'ÜN 55. BÖLÜMÜNDE BU AKŞAM NELER YAŞANACAK?

Özlem, Sabri’nin kurşunuyla vurulur. Kasım Özlem’i hastaneye yetiştirse de Özlem’in hayatta kalıp kalmayacağı kesin değildir.

karagül-55.-bölüm-1.jpg

Özlem’in ölmediğini öğrenen Sabri, yemininin peşini bırakmaz. Hem Kendal’ın hem de konak halkının kabusu haline gelen Sabri, Kendal’ı ve Özlem’i ve bu sırada yoluna çıkanları da öldürene dek durmayacaktır. 

karagül-55.-bölüm-3.jpg

Sır perdesinin aralandığını gören Narin, Ebru’nun gerçeği öğrenip öğrenmediği paranoyasıyla, kontrolünü kaybetmek üzeredir. Baran’ın annesi olarak yaşayabilmek için kendinin bile hesap edemediği hamleler yapar.

karagül-55.-bölüm-4.jpg

Ebru, çocukları için mücadeleye devam etmektedir. En sonunda istemese de Kendal’ın damarına basacak hamleyi yapar.

karagül-55.bölüm-2.jpg

Kendal bir yandan Özlem ve Sabri ile uğraşırken, Ebru’nun isteği Kendal’ı iyice sıkıştırır. Diğer yandan Kasım’ın Ebru’dan yardım istemesi, Ebru için hiç beklemediği sürpriz ve tehlikelere gebedir.

KARAGÜL'DE 54. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Babasının ölümünden sonra kendisini affedemeyen ve kendi içindeki boşluğa düşen Baran, intiharın kıyısına kadar gelir. Murat’ın ölümü ve Kendal’ın konağa geri dönmesiyle birlikte Şamverdi ailesine yeni dengeler de gelir. Bundan en büyük payı Özlem alacaktır. Çünkü artık hesap verme zamanı gelmiştir. Kendal hesap kesmeye Özlem’den başlar ve onu ailesinin evine gönderir. Boşanma davası açmak için de harekete geçer...

Ancak Özlem’in belalı abileri, özellikle hapisten yeni çıkan büyük abisi, olayı namus davasına çevirecek, etrafa dehşet saçmaya başlayacak ve Özlem’in ipini çekecektir. 

karagül-55.-bölüm-1.20141024102932.jpg

Kendal’ın bile hesap edemeyeceği kadar büyük bir belaya bulaşan Şamverdi ailesi için beklemedikleri tehlikeler ve sürprizler hayatlarının kıyısında nöbet tutmaktadır. Diğer yandan Ebru yirmi yılını verdiği ve aşık olduğu adamı ikinci kez gömmüş olmanın verdiği acıyı sindirmeye ve hayatına devam etmeye çalışmaktadır. Ancak Murat’ın ölümü Ebru için, hayatta tek değer verdiği şey olan çocuklarından uzak düşmesine sebep olur. Rüzgar, babasının ölümünü aniden duyması üzerine krize girer...

Ebru farkında olmasa da kendisini çok daha zorlu günler beklemektedir. Artık hayat, ne ölümün kıyısında olan Özlem için ne de etrafındakiler için aynı olmayacaktır.