BIST 10.173
DOLAR 32,26
EURO 34,96
ALTIN 2.445,85
HABER /  DÜNYA

Karadeniz’de acı bir son daha

Kocaeli’nin Kandıra ilçesi Bağırganlı Pınarlı Halk Plajı’nda serinlemek için denize giren bir kişi, boğularak öldü. <br/>Edinilen bilgiye gö...

Abone ol

Kocaeli’nin Kandıra ilçesi Bağırganlı Pınarlı Halk Plajı’nda serinlemek için denize giren bir kişi, boğularak öldü.
Edinilen bilgiye göre, hafta sonunu fırsat bilerek İstanbul Kağıthane’den kardeşi ve 2 arkadaşı ile birlikte Kandıra Bağırganlı’ya gelen Oktay Yıldırım (58) Pınarlı Halk Plajı’nda denize girdi. Akşam saatlerine kadar denizde zaman geçiren 4 kişiden Oktay Yıldırım bir anda denizde kayboldu. Yıldırım’ın boğulma tehlikesi geçirdiğini gören kardeşi ve beraberindeki iki arkadaşı hemen denize atladı.
Çevredekilerin de yardımıyla sudan çıkartılan Oktay Yıldırım hemen araca alınarak Kandıra Kazım Dinç Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Yıldırım hayatını kaybetti. İstanbul Kağıthane’de ikamet eden ve bobinaj işi yapan evli ve 4 çocuk babası Oktay Yıldırım’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Asri Mezarlık Morgu’na kaldırıldı. Burada yapılan işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edilecek olan Yıldırım’ın cenazesi İstanbul’da toprağa verilecek.
(İHA)