BIST 10.159
DOLAR 32,20
EURO 35,14
ALTIN 2.472,33
HABER /  DÜNYA

Kayıp yaşlı çiftin cesetleri bulundu

Yalova’nın Çınarcık ilçesi Esenköy beldesinde 4 gündür haber alınamayan yaşlı çiftin cesetleri, 15 metrelik uçuruma düşmüş araçlarının içind...

Abone ol

Yalova’nın Çınarcık ilçesi Esenköy beldesinde 4 gündür haber alınamayan yaşlı çiftin cesetleri, 15 metrelik uçuruma düşmüş araçlarının içinde bulundu.
Edinilen bilgiye göre, tatil için Yalova’nın Esenköy beldesine gelen Semih (76) ve Elif (69) Öztürk çifti, 4 gün önce kendilerine ait 34-DB-1603 plakalı araçla gezmek için evlerinden ayrılmış ve çiftten o günden sonra haber alınamamıştı. Ardından Esenköy’e sevk edilen Bursa, İstanbul ve Sakarya arama kurtarma ekipleri Yalova Afet Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü koordinasyonunda yaşlı çifti aramaya başlamışlardı. Günlerdir süren arama Çınarcık ilçesine bağlı Teşvikiye beldesi Kent Ormanı mevkiinde son buldu. Yaşlı çiftin aracı 15 metrelik bir uçurumda bulundu. Semih ve Elif Öztürk çiftinin ise araç içerisindeki cesedine ulaşıldı. Yalova ve Bursa AFAD ekipleri tarafından uçurumdan güçlükle çıkartılan karı-kocanın cesetleri ise otopsi amacıyla Bursa-Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi. Jandarma olayla ilgili tahkikatı sürdürüyor.
(İHA)