BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Karadayı sezona hızlı girdi! İşte ilk bölüm

Karadayı sezonun ilk bölümünde izleyiciden tam not aldı! İşte Karadayı'nın ilk bölümüne damga vuran o sahne;

Abone ol

ATV'nin rekortmen dizisi Karadayı, sezonun ilk bölümünde izleyenleri gözyaşlarına boğdu! Mahir, bu kez hem annesini hem de canından çok sevdiği yeğeni Nazif'i kaybetti. Dizinin yeni sezon ilk bölümüne ise cenaze töreni damga vurdu!

Mahir, Karadayı'nın yeni sezonunda ateşe yürüyor! Feride ile kıyacağı nikah öncesi, otomobile konulan bombayla hem annesini hem de yeğenini kaybeden Mahir, babasının karşı çıkmasına rağmen yeni bir karar alır. Mahir, annesi ve yeğeninin intikamını almak için kabadayılığın karanlık dünyasına girmeye karar verir.

"MAHİR GERÇEKLERİ ÖĞRENİYOR"

Suikasti üstlenen kişinin sadece maşa olduğunu öğrenen Mahir, asıl hedefin kendisi olduğunu öğrenir. Cezaevinde cinayeti üstelenen zanlının anlattıklarıyla sarsılan Mahir, tüm gerçekleri Nazif Baba'ya anlatır. Mahir, babasının tüm karşı çıkmalarına rağmen, Beyefendi'ye ulaşmak için kabadayılığa, İstanbul'un puslu sokaklarına girmeye karar verir. 

185.20140915232259.jpg

"FERİDE'YE DURUMU ANLATIR"

Feride'ye bu yolda yanlız yürüyeceğini söyleyen Mahir, adaletin bundan sonra kendisi için namlunun ucunda olduğunu söyler. 

147.20140915232409.jpg

İşte sezonun ilk bölümüne damga vuran o sahne;