BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

KARADAYI MARMARİS’TE

Türk dizi sektörünün önemli jönlerinden "Deli Yürek", "Ezel" ve "Karadayı" dizilerinin başrol erkek oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu, dizi ...

Abone ol

Türk dizi sektörünün önemli jönlerinden "Deli Yürek", "Ezel" ve "Karadayı" dizilerinin başrol erkek oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu, dizi çekimlerinden kalan boş zamanını Marmaris’in Söğüt köyünde tatil yaparak geçirdi.
Marmaris İlçesinin şirin turizm köyü Selimiye’de dört gündür tatil yapan İmirzalıoğlu, dizi çekimlerinden fırsat bulduğunu ve birkaç günlüğüne arkadaşları ile dinlenmeye geldiğini söyledi. Selimiye’de ünlülerin uğrak yeri olan Sardunya Restoran’da öğle yemeği yiyen İmirzalıoğlu, hayranlarıyla da fotoğraf çektirdi. Aynı mekânda bulunan Prof. Dr. Kemal Senan, ünlü oyuncuya "Efe" ve "Selimiye" isimli iki kitabını hediye etti.
Prof. Dr. Kemal Senan’la bir süre sohbet eden ünlü oyuncu, alçak gönüllüğüyle hayranlarının bir kez daha takdirini kazandı. Onlarca kişinin fotoğraf çektirme isteğini geri çevirmeyen ünlü oyuncu İmirzalıoğlu, yemek masasından kalkıp hayranlarının fotoğraf çektirme isteklerini geri çevirmedi. Ünlü oyuncu İmirzalıoğlu’nun birkaç gün Marmaris’te kalacağı öğrenildi.
(İHA)