BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Karadayı 95. bölüm Mahir'i çıldırtan karşılaşma

Karadayı son bölüm bugün izleyenlerle buluştu. Karadayı yeni bölüme ise Mahir ve Turgut'un karşılaşması damga vurdu.

Abone ol

Karadayı 95. bölüm savcı Turgut'un necdet, Feride ve Mahir'le yüzleşmesiyle gündeme oturdu. Turgut önce Necdet'in karşısına çıktı ve eski hesapları kapatmaya çalıştı. Karadayı son bölümde neler yaşandı?

TURGUT'UN NECDETLE HESAPLAŞMA VAKTİ





TURGUT MAHİR'İN KARŞISINDA

Karadayı 95. bölüme Turgut ve Mahir'in karakolda karşılaşmaları damga vurdu. Turgut polisler tarafından götürülürken Mahir ve Feride ile karşılaşır. Kendine hakim olamayan Mahir Turgut'un boğazına yapışır. Bakalım Karadayı yeni bölümde Mahir ve Turgut'u neler beklemektedir?



FERİDE MAHİR'İ İHBAR EDER

Feride Karadayı son bölümde Mahir'i ihbar etmeye karar verir. Bir ihbar mektubu yazmaya başlar fakat yüreği söz dinlemez. Feride Mahir'i ihbar etmekten vazgeçer.




Kabadayıların Mahir'i tek başına kıstırıp öldürmeye çalışacağını öğrenen Nazif ve Dalyan onu yalnız bırakmamıştır. Mahir'in bütün sevenleri desteğe gelmiştir. Babasını arkasında dağ gibi dururken görün Mahir çok mutlu olmuştur. 

screen-shot-2015-01-26-at-9.42.00-am.png

Sonunda Nazif Mahir'i affetmiştir. Mahir'in sürekli gücüne güç katıyor olması kabadayıları çileden çıkarmaktadır. Artık Mahir'i ortadan kaldırmak zorundadırlar, bunun için de Orhan'ı kullanmaya karar verirler.

screen-shot-2015-01-26-at-9.41.43-am.png

Orhan'dan Mahir'i öldürmesini isterler. Orhan kabadayılarla eşit koşullarda masaya oturabilmek için Mahir'i öldürmeyi kabul edecek midir?