BIST 9.048
DOLAR 32,32
EURO 35,13
ALTIN 2.294,97
HABER /  DÜNYA

Karabükspor’a ana sponsorundan kötü haber

Süper Lig takımlarından Kardemir D.Ç Karabükspor’un ana sponsoru KARDEMİR A.Ş.’nin Genel Müdürü Fadıl Demirel, Sektör ve dünyadaki şartlar p...

Abone ol

Süper Lig takımlarından Kardemir D.Ç Karabükspor’un ana sponsoru KARDEMİR A.Ş.’nin Genel Müdürü Fadıl Demirel, Sektör ve dünyadaki şartlar parlak olmadığını belirterek, daha kısıtlı, daha limitli davranmak zorunlulukları olduğunu söyledi.
KARDEMİR AŞ.’nin bugün Karabük Üniversitesi’nin konferans salonunda yapılan 18’inci Olağan Genel Kurul toplantısında konuşan Genel Müdürü Fadıl Demirel, Karabükspor’a maddi kısıtlama yapacaklarını açıkladı.
Biz büyüklüğümüzle çalışmış olduğumuz kulvar itibariyle dünya şirketiyiz diyen Demirel, “Biz sadece ülkemizden değil dünya ülkelerinden cevher ve kömür alıyoruz, dünyaya ihracat yapıyoruz. Dünyadan teknoloji transferi yapıyoruz, dünyadaki mühendislerle çalışıyoruz. Yani lokal bir şirket değiliz. Her ne kadar taşra şirketi gibi dursak da, öyle değiliz. Kendimizi dünyaya adapte ediyoruz. Bu arada da yöresel olarak da şehrimizin ihyasında ülkemizin refahında katkı vermek için kendimizi görevli addediyoruz. Bu büyük şirketin yaşaması için elzem olan sosyal paydaşın memnuniyeti açısından doğru bir politika ve yöntemdir. Bu nedenle Karabükümüze, yöremize ve ülkemize katkı sağlamaya çalışıyoruz. Karabükspor’a ciddi desteklerimiz oldu. Bundan sonra da yapmaya çalışacağız ancak, bu alanda gittikçe sıkıştığımızın bilinmesini istiyoruz. Sektör ve dünyadaki şartlar öyle parlak değil, bu nedenle oralara daha kısıtlı, daha limitli davranmak zorunluluğumuz var. Geldiğimiz nokta itibariyle buna mecburuz” şeklinde konuştu.
Kardemir D.Ç Karabükspor yöneticileri ise, yönetim kurulu toplantısında konuyu değerlendireceklerini bildirdiler.
(İHA)