BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Karabükspor sezonu açtı

Kardemir Karabükspor, yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde başladı.<br/>Hasan Doğan Tesisleri’nde teknik direktör Tolunay Kafkas göz...

Abone ol

Kardemir Karabükspor, yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde başladı.
Hasan Doğan Tesisleri’nde teknik direktör Tolunay Kafkas gözetiminde ilk idmanına çıkan kırmızı-mavili ekipte yeni transferlerinden Kumbela’nın yanı sıra, Sow ve Mabila da bulunmadı.
Tecrübeli teknik direktör Kafkas, geçen seneki başarıyı bu sezonda tekrarlamak istediklerini söyledi. Yeni sezonu açtıklarını ve camiaya hayırlı uğurlu olmasını dileyen Kafkas, “Öncelikli hedeflerimiz arasında Avrupa kupalarından gruplara kalmak istiyoruz. Bunu başarmak için çalışacağız. İddialı bir takım oluşturma çabası içindeyiz. Yaptığımız transferleri herkes biliyor. Bundan sonra iki ay da üç transfer daha yapacağız. Onları da yapıp çok güçlü bir takımı izletmek istiyoruz. Emre Güngör dışında, sağa kenarı ve santrafor alacağız. Bunların ikisi de yabancı oyuncu. Eneramo istediğimiz bir oyuncu, gelişmeler neyi gösterecek bakacağız. Bunun yanında Fenerbahçe A2 takım oyuncusu Semih Şengül’ü almak için uğraşıyoruz. Fenerbahçe bırakırsa kiralık olarak almak istiyoruz” dedi.

“MARKA OLACAĞIZ”
Hedef söylemenin çok kolay olmadığını ancak öncelikle Karabükspor’u yaşatmak istediklerini belirten Kafkas, “Geçen sene inişli çıkışlı günlerimiz oldu. Bir hedef koymaktansa geçen seneki başarıyı tekrarlamak istiyoruz. Takımı bir marka haline getirmeye çalışıyoruz. Kardemir nasıl bir marka ise Karabükspor’u da bir marka haline getireceğiz. Bu sezon ligde ilk 10 içinde bitirmek ana hedeflerimiz arasında. İki yabancı oyuncuyu da takıma katarsak çok etkili bir takım olacağız. Bunları şimdiden söylemek çok doğru değil. Hem başkanımız hem biz iddialıyız. İddialı olmadan bir şey olmuyor. Bu sene işi zorlayacağız” ifadesinde bulundu.
Kafkas, bu sezon oyun sisteminde de değişiklik yapacağı belirterek, şunları söyledi:
“Bu sene üçlü de oynayabiliriz. Elimizdeki malzemeye bakacağız. Oyuncuların farklı yerlerde oynayabilecek pozisyonlarda oynatabilirsem farklı oyun anlayışı ve oyun sistemi uygulayabiliriz.”
Kırmızı-mavili takım yarın yapacağı çift idmanın ardından Pazartesi günü Sağlık kontrolünden geçerek Davraz’da kamp çalışmalarına devam edecek.
(İHA)