BIST 10.267
DOLAR 32,26
EURO 34,77
ALTIN 2.410,81
HABER /  GÜNCEL

Karabük-TS maçından izlenimler

Spor Toto Süper Lig'de Kardemir Karabükspor-Trabzonspor maçında stat tribünlerinin çoğunluğunu Trabzonspor taraftarları oluşturdu.

Abone ol

Spor Toto Süper Lig'de Kardemir Karabükspor-Trabzonspor maçında stat tribünlerinin çoğunluğunu Trabzonspor taraftarları oluşturdu .Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda kendilerine ayrılan 200 kişilik misafir takım tribünlerini dolduran bordo-mavili taraftarlar, Kardemir Karabükspor'un maraton ve kapalı tribünlerinden de biletler alarak maçları burada izlediler.

3 bin 600 kapasitesi bulunan tribünlerin büyük çoğunluğunu Trabzonspor taraftarları oluştururken az sayıda stat kapasitesi olmasına karşın tribünlerde küçük boşluklar gözlendi.

TBMM BAŞKANI ŞAHİN DE MAÇI İZLEDİ

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin de Trabzonspor ile Kardemir Karabükspor maçını izleyenler arasında yer aldı.

Şahin, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ile Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Hikmet Ferudun Tankut ile birlikte karşılaşmayı protokol tribünden izledi.

BİRLİKTE TRİBÜNE

Maraton tribündeki Trabzonspor ile Kardemir Karabükspor taraftarları birlikte iki kez her iki takıma da, ''Trabzonspor ve Karabük el ele iki takım da tribüne' şeklinde tezahüratlarda bulunarak tribünlere çağırdılar.

Bu çağrı üzerine her iki takım sporcuları da el ele vererek tribünlere giderek taraftarları selamladılar. Taraftarlar, hep birlikte iki takımın renkleri olan 'Kırmızı, bordo, mavi' diye bağırarak tezahüratlarda bulundular.

Kardemir Karabükspor taraftarları da Trabzonspor için 'Bu sezon şampiyon Karadeniz'den' diye bağırdılar.

Ataman sakatlık, Birol ise kart cezası nedeniyle kadroda yer almadılar.

GÜNEŞ VE İLDİZ'İN SOHBETİ

İki takımın ısındığı sırada Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ve Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, bir araya geldiler.

Soyunma odasına çıkan tünellerin önünde bir araya gelen iki teknik adamın samimi sohbetine bordo-mavili takımın yardımcı antrenörü Ünal Karaman da katıldı.

Trabzonsporlu ve Kardemir Karabüksporlu oyuncular ısınırken de birbirlerine sarılarak başarılar dilediler.