BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Karabacak yollara çıktı

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak buzlanmaya karşı alınan tedbirleri yerinde denetledi.

Abone ol

Tüm yurdu etkisi altına alan soğuk hava ve kar yağışı Darıca’yı da vurdu.Cumartesi günü öğleden sonra başlayan kar yağışı özellikle gece şiddetini arttırdı. Özellikle pazar günü şiddetli rüzgar ve yağan kar gece yollarda buzlanmaya neden olurken Darıca Belediyesi’ne bağlı ekipler 1 greyder ve 2 tuzlama aracı ile 3 vardiya çalışarak ana artelleri açık tutmak için yoğun çaba sarf ettiler.

Özellikle gece boyunca buzlanmanın önüne geçmek için devam eden çalışmaları Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ta yerinde denetledi ve yetkililerden bilgi aldı. Başkan Karabacak ‘’ yurdumuzda etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle , özellikle ana artellerde oluşabilecek buzlanmalara karşı tedbir almak amacıyla belediye ekiplerimiz aralıksız bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir.

Şu ana kadar hava şartlarından dolayı Darıca’da ana artellerde kapalı bir yol bulunmamaktadır. Ekiplerimiz görevleri başında büyük bir özveriyle çalışmalarını sürdürmektedir. Meteorolojiden aldığımız bilgiler doğrultusunda hazırlıklarımızı yapmıştık. Vatandaşlarımızın huzur ve rahatı için belediye olarak gece gündüz görevimizin başındayız’’ diyerek vatandaşların endişeye kapılmamaları tavsiyesinde bulundu .