BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Kara TALİHİN böylesi

Eşi doğumdan 2 saat sonra öldü. Eşinin cenazesini kaldırdı, eve döndü ki evi soyulmuş... Ve 2 gün sonra da bebeğini kaybetti.

Abone ol Bursa'nın İnegöl ilçeside bağlı Yenice beldesinde yaşayan 33 yaşındaki Metin Yıldırım'ın arka arkaya yediği darbeler filmlere konu olacak türden...

Herşey dört gözle beklediklerini bebeklerinin doğumu sırasında başladı. Belediyede muhasebeci olarak çalışan eşi Filiz Yıldırım, özel hastanede doğum masasına yattı.

Ancak doğum kötü geçti... Genç anne aşırı kan kaybettiği için bebeğini hayata getirdikten 2 saat sonra hayata veda etti.

Metin Yıldırım, yeni doğan kızını kucağına almayı beklerken, eşinin ölüm haberi ile şok oldu. Üstelik kızı da kalp atışları zayıf olduğu için yoğun bakıma alınmıştı. 

Yıldırım'ın yaşadığı talihsizliklere cenazede bir başka olay eklendi.
Eşini, Yenice camiinde kılınan cenaze namazının ardından toprağa veren acılı koca, evine döndüğünde şok oldu... O cenazedeyken evi soyulmuştu. Ailenin cenazede olmasını fırsat bilen hırsızlar, kaybettiği eşinin ziynet eşyalarını alarak kayıplara karıştılar.

Hem eşinin acısı hem hırsızlık şokunu üzerinden atmaya çalışan Metin Yıldırım, bir acı haber daha aldı. Hastaneden arayan görevliler, 2 günlük kızlarının yaşam savaşını kaybettiğini bildirdiler.

2 gün içinde hayatının en acı olaylarına tanık olan Metin Yıldırım, küçük kızını da eşinin yanına defnetti...

Metin Yıldırım yaşadığı olayları ''Herkes eşimin ve bebeğimin yaşaması için elinden geleni yaptı. Kadere inanan biriyim. Kader bu'' dedi.