BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Kar akşam trafiğini de vurdu!

Kamu kuruluşlarında çalışanlar ve özel sektörde mesai saatinin erkene çekilmesine rağmen İstanbul'da akşam trafiği kaosa dönüştü.

Abone ol

Özellikle TEM Bahçeşehir yönü ve köprü trafiği yüzünden İstanbullular saatlerce yolda kaldı.

İSTANBUL BİR SAATTE BU HALE GELDİ

YURTTAN KAR MANZARALARI İÇİN TIKLAYIN

KARDA BU HATALARI YAPMAYIN

MEMURLAR ERKEN PAYDOS ETTİ

YOĞUN KAR YAĞIŞI KAZALARI DA BERABERİNDE GETİRDİ

İstanbul'da etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Kar yağışı nedeniyle bazı noktalarda trafikte aksamalar meydana geliyor. TEM Otoyolu Kurtköy mevkiinde kar yağışı nedeniyle trafikte sıkışıklık meydana geldi.

GİŞELERDEN GERİ DÖNDÜLER

TEM otoyolunda yoğunluğu gören sürücüler ters istikametten geri dönmeye çalışınca trafik alt üst oldu.

Yoğun kar yağışı nedeniyle TEM otoyolunda yoğun trafikte aksamalar meydana geldi. Bazı sürücüler Mahmutbey gişelerinden geri döndü. Yoğunluğu gören sürücüler ters istikametten geri dönmeye çalışınca trafik alt üst oldu.

TEM EDİRNE YÖNÜ TRAFİĞE AÇILDI, İSTANBUL YÖNÜ ÇOK YOĞUN

TEM otoyolu Edirne yönü Büyükçekmece gölüne uçan TIR yüzünden bir süre ulaşıma kapandı. Ekiplerin çalışmasının ardından yol trafiğe açıldı. Ancak bu kez de yoğun kar yağışı yüzünden TEM otoyolunda Hadımköy'den itibaren İstanbul yönüne ve Bahçeşehir'den itibaren de Avcılar yönüne yoğun trafik yaşanıyor.

Tem otoyolu Avcılar bağlantısındaki yoğunluk yüzünden uzun araç kuyrukları oluştu. - 4 dereceyi bulan hava sıcaklığı ve yolun kar yağışı ile birlikte her iki yönde de yavaş seyreden araçlar yüzünden trafik durma noktasına geldi. Bölgedeki yoğunluk sürüyor.