BIST 10.046
DOLAR 32,34
EURO 34,73
ALTIN 2.410,53
HABER /  GÜNCEL

Kapıyı son açışı oldu

Eşi hakkında iddialar ortaya attı. Kendisi de pek tekin değildi. Yine kapıya tehditle dayandı. Bu onun son gidişiydi..

Abone ol

Diyarbakır'ın arka sokaklarında geçen bir hayat karşısına bir erkeğin çıkmasıyla değişiverdi. Pavyonlarda tükenen hayat sürüyordu. Dumanaltı salonlarda alkollü masalara meze oluyordu. Sarhoşların kokusunu, kimi zaman da dayaklarına katlanıyordu. Onun görevi konsomatrislikti. Sonunda kurtarıcısını bulmuştu. Masallardaki beyaz atlı prens A.D., onu izbe ve sapa sokaktan çekip almıştı.

İsteyerek kim oralarda çalışmayı kabul ederdi ki.. Kaderin çizdiği yol onu oralara göndermişti. Her birinin ayrı bir hikayesi vardır. İçinde ne trajediler ne hayat öyküleri çıkar kimbilir. O nikotin ile sararmış duvarlar ne öykülere tanıklık etti.

A.A,'nın bataklıktan çıkışı, hüzünlü hikayesinin de başını oluşturdu. Birçok evlilik gibi mutlu başlamıştı. Peş peşe gelen çocuklar mutlu evliliğin süsü oldular.. Tam 5 çocukları vardı.

Ancak hayat statik değildi. Tablo tersine dönmüştü bir kere. A.D'nin uyuşturucu bağımlığı evliliğin temelini inceden ama tehlikeli bir şekilde kemiriyordu. Buna ekonomik sıkıntılar da eklenince ilişki raydan çıkmıştı artık.

A.A.'nın yediği dayaklar çektiği çileyi katmerleştiriyordu. Dayanamadı ve riski göz önüne alarak polise kocasının içtiği esrarları götürdü. Rahatladığını düşündü. Adalete güvenmişti ama sonunu kendi hazırladı aslında. Mahkeme böyle bir kocayı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktı. Karar faciaya davetiyeydi.

Bir iki sefer Bağlar beldesindeki evi yoklamıştı. Tehlikeler savuşturulmuştu ama nereye kadar gidecekti bu. Talihsiz kadın bir kere öleceğine şimdi her gün ölüyordu. Izdırap içinde geçen dakikalarda kapıya vurulacak bir tekmenin sesini nezaman duyacağını bekliyordu. O cinnet halini yansıtan öfkeli sesin kulaklarındaki yankısını yeniden yaşıyordu.

Adalet onu kendini kaybetmiş kocanın ellerine teslim etmişti. Onu koruyacak kimsecikler de yoktu. Sanki herkes ölümün ne zaman geleceğini bekliyordu. Geçtiğimiz cuma günü eve gelen koca, A.A.'yı tehdit ederek kapıyı açtırdı.

Tahta kapıyı yavaşça açtı. Kocası öldürmeye programlıydı. Öyle de oldu. Korku dolu bakışlarla kafasını ona çevirdi.. Gözlerindeki çaresizlik okunuyordu ama karşıdaki gözler çakmak çakmaktı. Burnundan soluyan koca, silahı tek el kafasına ateşledi. Olduğu yere yığılan kadın oracıkta can verdi.

Kaçan katil koca Huzurevleri semtinde yakalandı. Yakalanan koca eşinin para karşılığı erkeklerle birlikte yaşadığını iddia etti. Daha önce serbest bırakan mahkeme, bu kez tutuklanmıştı ama geride bir can aldıktan sonra..