BIST 10.644
DOLAR 32,23
EURO 35,08
ALTIN 2.526,27
HABER /  GÜNCEL

Kapısından bile geçmem demişti

Eski eşine tecavüz girişiminden yargılanıyordu. Duruşmada söz vermişti ama sözünde durmadı.

Abone ol

Samsun'da yaklaşık 2 ay önce eski eşine tecavüz etmek istediği iddiası ile yargılandığı davada 2 yıl 2 ay hapse mahkum olan kişi, bu kez gizlice evine girdiği eski eşini bıçakla ağır yaraladı.

Edinilen bilgiye göre, Hurşit Kurnaz (53), bir süre önce boşandığı eski eşi Gürsu Bat'ın (34) Mimar Sinan Mahallesi'ndeki evine gizlice girdi. Kurnaz, bu arada tartışmaya başladığı eski eşi Bat'ı bıçakla çeşitli yerlerinden yaraladı. Ağır yaralanan Gürsü Bat, yakınları tarafından Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılırken, olaydan sonra kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı.

Hurşit Kurnaz, yaklaşık 2 ay önce Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada, Gürsu Bat'ın evine balkondan girip bıçak tehdidiyle tecavüze kalkıştığı iddiası ile 2 yıl 2 ay hapse mahkum olmuştu. Daha önceki ifadelerinde sanıktan davacı olduğunu belirten bir çocuk annesi Bat, son duruşmada verdiği ifadesinde, ''Beni rahatsız etmezse davadan vazgeçerim. Beni ve çocuğumu rahat bıraksın'' demişti.

Bunun üzerine sanık Kurnaz, ''Özür dilerim. Bir daha kesinlikle kapısından bile geçmem. Beni affetsin'' diye konuşmuştu. Bunun üzerine davanın Yargıtay aşamasını da göz önüne alan mahkeme heyeti, sanığın tahliyesine karar vermişti.