BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,90
ALTIN 2.439,78
HABER /  MEDYA

Kanatsız Kuşlar 23.yeni bölüm fragmanı diziye 2 bomba isim

Kanatsız Kuşlar 23.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 23 Kasım'da yani bu akşam ekrana gelecek olan Kanatsız Kuşlar yeni bölümde neler olacak? Kanatsız Kuşlar 23.yeni bölüm özeti tüm detaylarıyla internethaber'de.

Abone ol

ATV'nin perşembe günleri ilgiyle izlenen dizisi Kanatsız Kuşlar 23.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Büyük bir hayran kitlesi olan Kanatsız Kuşlar yeni bölümde neler olacak? Diziye katılan 2 isim kim? Gelin hep birlikte bakalım.

Kanatsız Kuşlar sürprizlerle dolu 23. bölümüyle devam ediyor. Dram yüklü sahneleri ağırlık olan Kanatsız Kuşlar’ın yeni bölümünde oğlu Ahmet'in ölümüyle ilgili Zeynep'i suçlayan Rahmi, büyük bir hezeyan yaşamaktadır. Zeynep, her zamanki yapıcı tavrıyla onu da anlamaya çalışır. Konuşmak, biraz olsun sakinleştirmek için yanına gittiğinde ise şok edici bir gerçekle yüzleşecektir.

KANATSIZ KUŞLAR 23.YENİ BÖLÜM NELER OLACAK?

Muzaffer, Nefise ile ilgili büyük ikilemler içindedir. Söylediği yalana ve onu kandırmış olmasını kabullenemese de içten içe deli gibi özlemektedir. Oğlu Mert ise onları bir araya getirmek için yapmadığını bırakmayacaktır. Buna karşın Emre'nin, Muzaffer'in oturdukları evin yakınından bile geçmesine tahammülü yoktur. Nefise ile Muzaffer'in arasının düzelmemesi için en büyük çabayı yine Tuba gösterir. Tuba'nın oyunu, bu sefer Nefise'yi can evinden vurur. Yeni başladığı işinde, verdiği zarar yüzünden borçlanan Emre, patronu tarafından ummadığı bir şekilde karşılanırken, mahallede esrarengiz bir şekilde ortaya çıkan Talat, herkesin aklını karıştıracaktır.

KANATSIZ KUŞLAR’A İKİ BOMBA İSİM

Faik Ergin, Kanatsız Kuşlar'da, eşini yıllar önce kaybetmiş, hayatını çok sevdiği kızına (Asya) adamış varlıklı işadamı Kemal rolünü canlandıracak. Kemal'in gizemli dünyası, Nefise ile karşılaşınca bambaşka bir yöne doğru sürüklenecek, hayatındaki sırlar açığa çıktıkça taşlar yerinden oynayacak.

Önemli tiyatro oyunlarında ve çok izlenen dizilerde oynayan Alper Kut ise Kanatsız Kuşlar'da Talat karakteriyle izleyicilerinin karşısına çıkacak. Uzun yıllardır görüşmediği abisi Rahmi için mahallesine geri dönen Talat, gizemli yanını, iyilik şemsiyesi altında ustalıkla saklarken, birçok kişinin hayatına da önemli dokunuşlar yapacak. Kemal ve Talat karakterleri Kanatsız Kuşlar'ın bundan sonraki bölümlerinde önemli kilit roller olacak ve izleyicilerin gönüllerinde taht kuracak.