BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Kanat, Uluç'la dostluğunu bitirdi

Sabah yazarı Kazım kanat sütun komşusu Hıncal Uluç'la dostluğunu bitirdi. Hıncal Uluç'a açık davet yapan Kazım Kanat bundan böyle meslektaşına şöyle hitap edecek:

Abone ol

Sabah Gazetesi yazarı Kazım Kanat, 40 yıllık dostu Hıncal Uluç'la hukukunu bitirdi. yapan Kazım Kanat bugünkü yazısında şu ifadelere yer verdi:

Artık benim için sadece Bay Hıncal Uluç olan meslektaşım Hıncal Uluç, Pasfotomaç'taki haftalık yazısında yine eleştiride ifade özgürlüğü sınırlarını zorladı.

Beşiktaş yazarları için, "Gözü dönmüş bir şekilde her şeye ve herkese saldırıyorlar" dedi. Benim için şunları yazdı: "Zaten Kazım kendi yazdıklarını SABAH'ın ilavesinde anlattı. Nasıl şikeler yapmış, nasıl paralar taşımış. Daha söylenecek laf yok."

İşte buradan Bay Uluç'a hodri meydan diyorum. Yüreğin yetiyorsa ve cesaretin varsa Lig TV'de, istersen atv'de Futbol Ateşi'nde canlı yayında karşı karşıya gelelim, tartışalım. Bakın tekrar ediyorum.

"Bant yayın yaparım" diyerek kaytarma yok. Canlı yayında ve dobra dobra konuşalım. Ya evet dersin Bay Uluç, ya da susar ve bir daha Beşiktaşlı yazarlara hakaret etmezsin.

NOT: Lig TV kurulduğundan beri yorumcuyum. Yönetmen Musa Çözen'i beğenmek. Çünkü ona hayranım. Bay Uluç'un, Sevgili Çözen'e saldırması komik oldu.

Yazı: Kazım Kanat
Kaynak: