BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.508,16
HABER /  DÜNYA

Kanal D'den iki diziye son dakika şoku

Bu akşam Kayıp Şehir ve Yalan Dünya'nın yerine 'Ben Bilmem Eşim Bilir' programı yayınlanacak

Abone ol

Yayın akışında Yalan Dünya ve Kayıp Şehir'in yeni bölümleri yer alan Kanal D bugün bir son dakika değişikliği yaparak dizileri kaldırdı. Kanal D'de Pazartesi akşamı sevilen yarışma programı Ben Bilmem Eşim Bilir yayınlanacak.

Bu hafta Yalan Dünya ve Kayıp Şehir'in yeni bölüm fragmanları da yayınlanmamıştı. Kanal D'den değişiklikle ilgili herhangi bir açıklama ise yapılmadı.

KANAL D'DE DİZİLERİN GÜNLERİ SÜREKLİ DEĞİŞTİ

Kanal D bu sene sürekli dizilerin günlerinde değişiklik yaparken, sevilen dizilerde bu değişikliklerin kurbanı oldu. Kayıp Şehir dizisi yayınlanacak final bölümünün ardından ekrana veda edecek. Cuma akşamlarından Pazartesi'ye alınan Yalan Dünya'nın ise reyting nedeniyle yayından kalkacağı iddia edilmiş ancak bu dizinin senaristi Gülse Birsel tarafından yalanlanmıştı.

Kanal D sık sık yayın gününü değiştirdiği ve geç saate aldığı Umutsuz Ev Kadınları dizisiyle de yollarını ayırmış ve dizi FOX TV'ye geçmişti.

YENİ DİZİLER GELİYOR

Kanal D'de çok yakında yeni dizilerde yayına girecek. Engin Günaydın'ın başrolünde oynadığı yabancı dizi Monk'un uyarlaması olan Galip Derviş Mart ayı içerisinde yayınlanmaya başlayacak.

Mehmet Akif Alakurt'un başrol oynadığı ve Fetih 1453 filminin devamı olan 'Fatih' dizisinin de Kanal D'de yayınlanması bekleniyor.