BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Kanal 7'de skandal! Türbanlı kadına...

Doktor Feridun Kunak'ın Kanal 7'de yayınlanan Dr. Feridun Kunak Show'da tesettürlü bir kadının beline tuvalet pompası ve elektrik süpürgesiyle tedavi uygulaması sosyal medyada büyük tepkiyle karşılandı.

Abone ol

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Dr. Feridun Kunak Show'da tesettürlü bir kadına,  tepki çekecek bir tedavi yöntemi uygulandı Kadının belinde, halk arasında 'kupa çekmek2 olarak bilinen patatese batırılarak yakılan kibritli bardaklarla konulmasının üzerine tuvalet pompası ve elektrikli süpürgenin çekiş gücüyle 'çekme' yöntemi denendi.

Kanal 7'de yayınlanan Dr. Feridun Kunak Show'da izleyicilere bel ağrısına karşı çeşitli çözümler anlatmak üzere izleyiciler arasından bir kadın üzerinde çeşitli yöntemler deneten Feridun Kunak'a sosyal medyadan tepki yağdı. 

feridun-kunak-tuvalet-pompasi.png 

TUVALET POMPASIYLA TEDAVİ!

Yaptığı birbirinden ilginç sunumlarla dikkat çeken Feridun Kunak bu sefer başörtülü bir seyircisini sedyeye yatırarak bel bölgesini açtı ve masaj yaptı. Önce kadın seyirci üzerinde bardak kapatma yöntemi deneyen Kunak, daha sonra tuvalet pompası ve elektrikli süpürge ile masaj yaptı.

feridun-kunak-tesetturlu-kadina-tuvalet-pompasi-tedavisi.png

tesetturlu-kadina-tuvalet-pompasi-tedavisi.png

Kunak'ın programda uguladığı bu yöntemler tepki çekti.

İşte tepki çeken o tedavi uygulamasından görüntüler:

ekran-resmi-2015-03-09-15.21.56.png


tuvalet-pompasi-tedavi.png

DOKTOR FERİDUN KUNAK KİMDİR?

Dr. Feridun Kunak 1950 yılında Ankara'da doğmuştur. Ankara'da yaşayan, ortopedi-travmatoloji uzmanı ile Dr. Feridun Kunak Show'un yapımcı ve sunucusudur.

1976 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştur. 1978 yılıyla 1980 yılları arasıda askerliğini Van'da baş hekim olarak tamamlamıştır. 1980 ve 1986 yılları arasıda Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Bölümünde bulunmuştur.

PROGRAMI EŞİYLE SUNUYOR

İş hayatında ortopedi ve travmatoloji bölümlerde görev almıştır. Bu konuda uzmanlaşarak çeşitli hastanelerde çalışmıştır. Günümüzde Kanal 7'de Feridun Kunak Show adlı televizyon programını eşiyle beraber sunmaktadır.

feridun-kunak.jpg