BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,81
ALTIN 2.399,52
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Kanada'nın süper starı İMA Türkiye'de

Her sezon bir başka dünya starını sahnelerine konuk eden İş Sanat, müzikseverleri aşk şarkılarının Kanadalı yorumcusu IMA ile buluşturuyor.

Abone ol

Geçtiğimiz Mayıs ayında ala Vida albümünün tanıtımı için Türkiye’ye gelen IMA, şarkılarını ilk kez İş Sanat izleyicileri için söyleyecek. En sevilen şarkılarını 29 Ocak Salı akşamı seslendirecek olan IMA repertuarını pop, rock ve folk müzik türlerini sentezleyerek kendine özgü bir tarzla oluşturuyor.

Dünya basınının “kendisi Dalida kadar güzel, şarkıları Pink Martini ve Monica Molina kadar sıcak” şeklinde bahsettiği IMA, Kanada’nın en sevilen yıldızları arasında yer alıyor. IMA, 2002 sonbaharında piyasaya çıkardığı ilk albümünün Zucchero imzalı şarkısı ‘Baila’ ile büyük ilgi görürken 2003 yılında gerçekleştirdiği 50 konserden oluşan turnesiyle önemli bir hayran kitlesi kazandı. IMA’nın “hayatı ve aşkı kutlayan bir albüm” olarak tarif edilen son albümü a la Vida! sanatçının farklı kültürlerin müziklerine ve farklı dillerdeki dünyaca ünlü şarkılara olan ilgisini net bir şekilde gösteriyor. Dünyaca ünlü müzisyenlerle birlikte kaydettiği ve çoğu Fransızca toplam 13 parçanın yer aldığı albüm bir şölen gibi mutlu ve birbirinden güzel aşk şarkılarından oluşuyor. Dinleyenleri sımsıcak havası ile saran a la Vida! IMA’nın zaman içinde oturan tarzını da ortaya koyuyor.

IMA keyif veren sesi ve hayat dolu şarkılarıyla 29 Ocak’ta İş Sanat’ta
issanat.com.tr

IMA
Tarih: 29 Ocak Salı
Saat: 20.00
Yer: İş Sanat