BIST 10.320
DOLAR 32,23
EURO 35,15
ALTIN 2.469,65
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Erdoğan'ın duasına amin dediler

Başbakan Erdoğan, başlatılan İmralı sürecinin başarılı olması için dualar eden Erdoğan'a vekiller, "amin" diyerek karşılık verdi.

Abone ol

Başbakan Erdoğan, partisinin grup toplantısında, imilletvekillerine ve kamuyonu kameralar aracılığıyla yeni başlatılan İmralı sürecini anlattı.

Erdoğan konuşmasında "Bizim niyetimiz hayırdır, inşallah akıbetimiz de hayır olacaktır. Hayır duaları, azim, sabır ve kararlılık inşallah tüm sabotajları etkisiz hale getirecek" diye konuştu.

Terör sorunun çözümü için kararlı olduklarının altını çizen Erdoğan, konuşmasında Hz. Muhammed'in  "Müminin mümine bağlılığı, taşları kenetlenmiş bir bina gibidir." şeklindeki sözlerini okudu. Erdoğan konuşmasını sürecin başarılı olması için yaptığı dualarla tamamladı.

ALLAH YOLUMUZU AÇIK ETSİN

Erdoğan'ın, ''Allah yolumuzu açık etsin. Allah bize hayırlı sonuç nasip etsin" demesine, milletvekilleri ''amin'' diyerek karşılık verdi. Erdoğan, ''Niyet hayır, akıbet hayır'' diyerek konuşmasını tamamladı. 

Erdoğan'ın konuşmasının sonunda yanına gelen İkram Yaşlak adlı emekli imam, ''her gün 5 vakit namaz kılarken sizin için dua ediyorum'' dedi.