BIST 8.990
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.297,55

Kan testi...

Kendisini, "Biz bu ülkenin sigortasıyız" diye konumlandıran CHP'nin bugüne kadar itiraz ettiği olayları alt alta sıralıyorum.

Kendisini, "Biz bu ülkenin sigortasıyız" diye konumlandıran CHP'nin bugüne kadar itiraz ettiği olayları alt alta sıralıyorum.

- 15 Temmuz bir darbe girişimi değildir. Bilakis, Recep Tayyip Erdoğan'ın iktidarını güçlendirmek için tertiplediği bir tiyatrodur. 

- 15 Temmuz akşamı sokağa Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla çıkan kimi AK Partili barbarlar, Türk Askeri'nin kafasını kesmiştir. 

-İktidarımız döneminde, AK Parti'nin darbe tiyatrosunda güneh keçisi olarak belirlediği isimler serbest kalacak, geçmişte Fetö ile iş birliği yapanlar onların yerine hapse girecektir.

- Türkiye daha önceki darbeler döneminde bile böylesine büyük bir baskı rejimi yaşamamış, özgürlükler hiç bu kadar kısıtlanmamıştır.

- Recep Tayyip Erdoğan meşru Cumhurbaşkanı değildir. Kaçak Saray'da oturan bir diktatördür.

- Suriye'deki Beşar Esad ile Mısır'daki Abdulfettah El Sisi ülkelerinde demokrasiyi temin etmeye çalışan ve karşılığı olan liderlerdir. 

- Erdoğan'ın damadı olan Selçuk Bayraktar'ın insansız hava aracı üretmesi kabul edilemez. Bu araçların teröristleri avlaması insan haklarına aykırıdır.

- Can Dürdar, Ahmet Şık, Ekrem Dumanlı gibi isimler gazetecidir. Zaman, Samanyolu, Bugün ve Evrensel gibi yayın organları özgür basını temsil eder. Ülkenin milli ve manevi değerlerini savunan ve aynı zamanda milletin yanında yer alan bütün gazete ve televizyonlar yandaştır, seçim sonrası bunlara el konulacaktır. 

- HDP meşru bir partidir ve o partiye verilen oylar demokrasiyi güçlendirir. Ancak AK Parti'ye oy verenler eğitimsizdir, cahildir, koyundur, göbeğini kaşıyan adamdır. Onların oyu ile bizim oyumuz bir olamaz. 

- Demokrasinin tesisi için HDP Meclis'te olmalı, AK Parti iktidardan düşürülmelidir. Bunun için gerekirse Avrupa ülkeleri Türkiye'ye müdahale etmeli ve bizi bu diktatörden kurtarmalıdır. 

- Türkiye ülkenin Doğu ve Güneydoğu bölgelerinde resmen Kürt katliamı yapmaktadır ve bu katliamlara derhal son vermelidir.

- Türk Silahlı Kuvvetleri'ne karşı savaşan YPG bir terör örgütü değil, ülkesini savunan bir örgüttür. 

- Türk Ordusu'nun yanında savaşan Özgür Suriye Ordusu bir terörist gruptan oluşmaktadır.

-Türk Ordusu, işgalci konumunda bulunduğu Suriye'den derhal çekilmelidir.

- Türkiye Ermeni Soykırımı'nı yapmıştır, bunun için özür dilemeli ve gerekli tazminatları ödeyeceğini garanti etmelidir.  

- Türkiye, Türk Uzay Ajansı'nı kuramaz. Kurmaya çalışsa bile bu işin öncüsü Recep Tayyip Erdoğan olamaz. 

- Türkiye; İsrail, Amerika, İngiltere, Rum Kesimi, Fransa gibi pek çok ülkenin petrol ve doğalgaz aradığı Akdeniz'de petrol arama hakkına sahip değildir ve sondaj çalışmalarına derhal son vermelidir. 

Ben de bu görüşleri savunan partiye, "Ya canım pardon ama, siz hangi ülkenin ya da hangi ülkelerin sigortasısınız?" diye sormak istiyorum.

Türkiye'nin olmadığı kesin de siz hangi ülkenin partisininiz, bir söyleyin bize!

Rum'un mu?

Ermeni'nin mi?

İsrail'in mi?

Amerika'nın ya da Almanya'nın mı?

Fransa ya da İngiltere’nin mi?

Hangi ülkenin söyleyin? 

Yıllar yılı bu ülkenin insanına, "Atatürk olmasaydı senin adın Yorgo olurdu?" diye diye bir hal oldunuz. 

Eğer ısrarla "Biz Türk'üz" diyorsanız, lütfen siyaset anlayışınızı gözden geçiriniz. Yok, eğer "Bizim güttüğümüz siyaset isabetli, gittiğimiz yol doğrudur" diyorsanız, o zaman kan testinden geçiniz.

Zira sizin bu ülkeye yaptığınızı Yorgo dahi yapmazdı da ondan dolayı söylüyorum yani!..