BIST 10.219
DOLAR 32,18
EURO 34,74
ALTIN 2.454,18
HABER /  MEDYA

Kamyon görüntüsü ortaya çıkarsa

Yazar Yazlı Ilıcak, Başbakan Erdoğan'ın evinden kamyonla para taşındığı iddia edilen görüntünün peşine düştü...

Abone ol

17 Aralık'ta Başbakan Erdoğan-Bilal Erdoğan telefon görüşmesinden sonra evden kamyonla para taşındı mı?

Cemaat çevrelerinin ve muhalefetin dilindeki "görüntüler var" sözü şu ana kadar söylentiden öteye geçemedi. Ancak tartışma sürüyor. 

17 Aralık sürecinde Sabah gazetesinden ayrılarak Bugün sine geçen yazar , para dolu kamyon tartışmasına katıldı.

AK Parti taraftarlarının dezeformasyon kampanyası yaptığına dikkat çektiği köşesinde, aklından geçen şüpheleri, ihtimalleri yazdı.

KAMYON GÖRÜNTÜSÜ ORTAYA ÇIKARSA BENCE BU ÇOK VAHİM DURUM

(....)Fakat Kılıçdaroğlu'nun söyledikleri doğruysa ve 17 Aralık'ta Erdoğan-Bilal telefon görüşmesinden sonra, para kamyonla nakledilmişse, ikamet edilen evlerin önünde bir kamyon görüntüsü ortaya çıkarsa, bence bu çok vahim bir durum. Mamafih her şeye montaj diyenler, bu görüntüyü bir dezenformasyon kampanyasıyla boğmaya çalışacaktır. Nitekim bir hafta, 10 gün kadar önce, kampanyanın altyapısı hazırlandı. AKtroller (AK Parti'nin Twitter'daki elemanları) bir zırhlı araba yayınlayıp, "Para bu araçla taşındı" dediler. Sonra bunun montaj olduğunu gösteren kayıtları servis ettiler.

Boşuna "Minareyi çalan kılıfını hazırlar" dememişler. Günlerce önceden bazı kamuflaj tedbirlerinin alındığı ortada.

Gene de Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Kutu kutu değil, kamyon kamyon para taşıdılar" iddiasına inanmıyorum; inanamıyorum. Öte yandan, iddia edilen o paralar evde bulunuyorsa, birden bire buharlaşmadı ya diyorum.