BIST 11.053
DOLAR 32,20
EURO 35,04
ALTIN 2.503,08
HABER /  EKONOMİ

Kamu ve özel sektör bu zirvede

12 Nisan Perşembe günü, Wow Convention Center'da yapılacak zirve, ''Yükselen Türkiye, Yükselen İnsan Kaynakları'' temasıyla düzenlenecek.

Abone ol

Bu yıl ikincisi düzenlenecek ''İnsan Kaynakları Zirvesi 12''ye, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerinden oda ve meslek örgütleri yöneticilerine, akademisyenlerden üst düzey yöneticilere kadar pek çok önemli ismin de katılması bekleniyor.

Globalcv, İnsan Kaynakları Danışmanlığı ve İK Portalı'nca gerçekleştirilecek zirvenin konuşmacıları arasında İMKB Başkanı İbrahim Turhan, TAV Havalimanları Holding ve TAV İnşaat Kurucu Ortağı, İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, Türk Telekom Üst Yöneticisi (CEO) Gökhan Bozkurt'un da aralarında bulunduğu isimlerin de yer alması bekleniyor.

Zirvede, ''Dünya ve Türkiye Ekonomisinde Beklentiler ve İş Adamlarının Alması Gereken Pozisyon'', ''İK Departmanının Stratejik İş Ortağına Dönüştürülmesi'', ''Yeni Kariyer Paradigması: Meslek mi Seçiyoruz, Kariyer mi?'', ''Enneagram ve Yetenek Yönetimi'' ve ''Stratejik İnsan Kaynakları Ama Nasıl?'' başlıklı paneller ve sunumlar yapılacak.

İş dünyasına yönelik potansiyelleri değerlendirmek, KOBİ'lerin kurumsallaşmasına yönelik yöntemleri göstermek, insan kaynaklarındaki yeni trendleri konuşmak ve insan kaynaklarının kurumlar içerisinde verimli kullanım yollarını göstermek hedefi ile düzenlenen zirve kapsamında, Fatih Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (FÜSEM) ve Globalcv işbirliği ile ''Kurumların İnsan Kaynakları Uygulamalarının Analitik ve Akademik Değerlendirilmeleri'' sonucunda 2012 İK Ödülleri de takdim edilecek.

Ülkenin hızla gelişen sektörü insan kaynaklarının farklı başlıklar altında masaya yatırılacağı zirveye, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerinden muhtelif odalar ve meslek örgütleri yöneticilerine, akademisyenlerden üst düzey yöneticilere kadar pek çok önemli ismin de katılması bekleniyor.

Zirvede bu yıl, katılımcılar arasında yapılacak çekilişlerle e-MBA programları, Enneagram eğitimi, Değerlerle Liderlik Sertifika programı ve daha bir çok profesyonel gelişime yönelik eğitim programları hediye edilecek.