BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Kamu personeline fuhuş operasyonu

Şişli'de bulunan bazı masaj salonlarında fuhuş yapıldığı ve bazı kamu görevlilerinin bunlara göz yumdukları ihbarı üzerine polis çalışma başlatdı.

Abone ol

Bir yıl boyunca yürütülen teknik ve fiziki takibin ardından belirlenen adres ve kişilere yönelik olarak dün gece eş zamanlı operasyonlar başlatıldı.

Şişli'de bulunan 7 ayrı masaj salonu ile çok sayıda adreste düzenlenen operasyonlarda, aralarından polis, zabıta ve doktorlardan oluşan 15 kamu görevlisi ve 17 kadının da aralarında bulunduğu 60 kişi gözaltına alındı

Şişli'de masaj salonlarına düzenlenen operasyonlarda, 18'i kadın 60 kişi gözaltına alındı.

Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Şişli'de bazı masaj salonlarında fuhuş yapıldığına ilişkin ihbarları değerlendirerek, 40 ayrı adrese yönelik operasyon düzenledi.

Operasyonlarda, aralarında polis ve zabıta memuru ile doktorlarında bulunduğu 15'i kamu görevlisi 60 kişi gözaltına alındı. Söz konusu adreslerdeki, müşteri kayıtlarının bulunduğu ajandalar ile bazı bilgisayar verileri de incelenmek üzere şubeye getirildi.

Operasyonlar kapsamında, 35 masöz ile 17 müşterinin de bilgisine başvuruldu.

Masaj salonu adı altında faaliyet gösteren bu yerleri çalıştıranların, doktor, zabıta ve polislere rüşvet vererek, fuhuş yaptırdığı öne sürüldü.

18'i kadın 60 kişinin işlemleri sürüyor.